Cadde Ben Bilmem Eşim Bilir'de yılbaşı sürprizi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'de yılbaşı sürprizi!

31.12.2014 - 10:54 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranının eğlence dolu yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir'de yılbaşına özel yarışmacılar vardı. Ünlü çiftlerin yarışacağı Ben Bilmem Eşim Bilir yılbaşı özel programı herkesi ekrana kilitledi. İşte ayrıntılar..

Ben Bilmem Eşim Bilirde yılbaşı sürprizi

Ben Bilmem Eşim Bilir’in yılbaşı özel bölümünde ünlüler yarıştı, oyunları ise sürpriz konuklar getirdi!

Haberin Devamı

Demet Akalın- Okan Kurt, İrem Derici- Rıza Esendemir, Ümit Besen- Emel Besen ve Keremcem- Seda Güven çiftleri yarışacak. Beyaz, Şebnem Bozoklu, Erkan Köstengil ve Emir Berke Zincidi programa konuk oldu.

Kanal D’nin, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı büyük beğeniyle izlenen yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir, yılbaşı özel bölümü ile evlere konuk oluyor. Yılbaşı Özel Bölümü’nde; Demet Akalın- Okan Kurt, İrem Derici- Rıza Esendemir, Ümit Besen- Emel Besen ve Keremcem- Seda Güven çiftleri birbirleri ile kıyasıya yarıştı.

Ben Bilmem Eşim Bilir’in efsaneleşmiş oyunlarını ise, Beyazıt Öztürk, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstengil ve Emir Berke Zincidi gibi sürpriz isimler tarafından tanıtıldı.

Haberin Devamı

Yarışmaya, beyler “Barfiks” oyunu ile başladı ve eşlerinin de yardımıyla, kazanmak için tüm güçlerini ortaya koydu. Oldukça yorucu geçecek bu etapta bazı yarışmacılar çok zorlanırken, bazı yarışmacıların rahat tavırları herkesten takdir topladı.

İkinci oyun olan “Anla Beni” de çiftler birlikte yarıştı. Bayanlar kulaklıkla yüksek seste müzik dinlerken, beylerse onlara kelimeler anlatmaya çalıştı. Eşlerin birbirlerini doğru anlayamaması ise izleyenleri kırıp geçirdi.

Üçüncü oyunda beyler “Aşkın gözü kördür” ile tüm hünerlerini sergiledi ve eşlerine en hızlı hizmet eden yarışmacı oyunu galip bitirdi.

Final öncesi son yarışmada ise çiftler, en çok acı biber yiyen olabilmek için ter döktü. Böylece oyunun kazananı, arabayı kazanmaya da bir adım daha yaklaşmış oldu. Şarkı ve dans şovlarıyla renklenen program, izleyenlere unutulmaz bir yeni yıl şöleni yaşattı !

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR YILBAŞI ÖZEL