Gündem Beni Affet 1214. bölümdeki sürpriz ne?

Beni Affet 1214. bölümdeki sürpriz ne?

20.09.2017 - 10:11 | Son Güncellenme:

Beni Affet 1214. yeni bölümde hala kayıp olan Yaman'ı bulmaya çalışan Feride arama çalışmalarında büyük bir sürprizle karşılaşır. Yaman'ı bulmak isterken televizyona çıkmaya karar veren Feride aslında kendi hayatını da değiştirecek kapıyı aralamıştır.

Beni Affet 1214. bölümdeki sürpriz ne

STAR TV'nin gündüz kuşağının popüler dizisi Beni Affet son bölümüyle dün ekranlara geldi. Yaman'ı arama çalışmaları halen devam eden Beni Affet dizisi bugünkü 1214. bölümde Feride ve Cüneyt, Yaman’ı ararken büyük bir sürprizle karşılaşır. Bu saatten sonra kader her şeyi değiştirecektir.

Haberin Devamı

BENİ AFFET 1214. BÖLÜM ÖZETİ

Feride ve Cüneyt, Yaman’ı ararken büyük bir sürprizle karşılaşır.

Yaman’ın yerini bulan Boris, yarım kalan işini bitirmek ister. Feride ve Cüneyt, Yaman’ı ararken büyük bir sürprizle karşılaşır. Feride, Yaman’ı bulabilmek için son çare olarak televizyona çıkmaya karar verir. Bu karar daha sonra herkesin hayatını etkileyecek bir gelişmeye yol açar.

Murat, Zühre ve Nazire’nin görüşme ayarladığı Defne ile buluşmaya gider. Ancak Defne’nin yaptığı plan, olayların seyrini değiştirir.

Zeynep ve Pınar, babalarının borçlu olduğu kişiler tarafından rehin alınır. Bu durumdan haberdar olan Ateş soluğu onların yanında alır. Yaşananlar, Ateş ve Zeynep’in yakınlaşmasına neden olur.

Haberin Devamı

Lerzan, Toprak’ın ameliyatı için işleri hızlandırmaya karar verir.

Neriman, Mahir’e Kader’den vazgeçmesi gerektiğini söyler. Mahir ise Yiğit’in peşine taktığı adamla görüşeceğini düşünürken karşısında ummadığı birini görür.

Beni Affet 1215. yeni bölümüyle bugün saat 14.30'da STAR'da..

BENİ AFFET 1214. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ