Gündem Beni Affet son bölümü ile tüm dikkatleri üzerine çekti! - İzle

Beni Affet son bölümü ile tüm dikkatleri üzerine çekti! - İzle

26.01.2016 - 08:36 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin sevilen dizisi Beni Affet dün akşam 900. Bölüm'ü ile ekrana geldi. Son bölümü ile tüm dikkatleri üzerine çeken Beni Affet dizisi yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. İşte Beni Affet son bölümünde yaşananlar ve yeni gelişmeler...

Beni Affet son bölümü ile tüm dikkatleri üzerine çekti - İzle

Türkiye ’nin en çok izlenen günlük dizisi Beni Affet 901. yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı Beni Affet dizisi hafta içi hergün izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Peki Beni Affet son bölümünde neler oldu? İşte o ayrıntılar..

Beni Affet 901. bölümü bugün saat 17:00'dan itibaren star TV ekranlarında olacak.

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Cüneyt, Feride’yi kaybetmek istemez.
Feride’nin az bir ömrünün kaldığını öğrenen Cüneyt, bunun bir yanlışlık olduğu ve sevdiği kadının yeniden sağlığına kavuşacağı konusunda inançlıdır. Sultan’ın gelişiyle beraber yaşanan gerginliklerden sonra, Reyhan’la konuşmak isteyen Murat, aldığı cevaplar karşısında şaşkına döner.

Bahar’ın yeniden bebek sahibi olabilmek için geçirdiği operasyondan haberi olan Demir, engellemek için her yolu deneyecektir. İnci’ye boşanma davası açan Kemal, Bahar’ı Demir’den ayrılmaya ikna etme konusunda Kader’den yardım ister.

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ - İZLEMEK İÇİN TIKLA

Yazarlar