Gündem Beni Affet son bölümünde neler oldu? - İzle

Beni Affet son bölümünde neler oldu? - İzle

31.01.2016 - 10:10 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin sevilen dizisi Beni Affet 903. Bölüm'ü ile ekrana geldi. Son bölümü ile tüm dikkatleri üzerine çeken Beni Affet dizisi yeni bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. İşte Beni Affet son bölümünde yaşananlar ve yeni gelişmeler...

Beni Affet son bölümünde neler oldu - İzle

Türkiye ’nin en çok izlenen günlük dizisi Beni Affet 904. yeni bölümü için heyecan dorukta. Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı Beni Affet dizisi hafta içi hergün izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Peki Beni Affet son bölümünde neler oldu? İşte o ayrıntılar..

Beni Affet 904. bölümü 2 Şubat Salı akşamı saat 17:00'dan itibaren Star TV ekranlarında olacak.

BENİ AFFET 903. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Beni Affet son bölümünde, Demir’in sinsi planları ortaya çıktı! Bahar’ın yeniden anne olmaması için elinden gelen her şeyi yapan Demir’in oynadığı oyun artık sınırları zorlar. Demir’in gizli kapaklı işler çevirdiğinden şüphelenen Kemal’e göre Demir’in tek isteği Yusuf’un iyileşememesidir. Oğluna yakın olmak isteyen Neriman, Kader’e yanaşmaya çalışır.

Feride’nin sağlığı ile ilgili olarak Doktor Ahmet’in teşhisine güvenmeyen ve araştırma yapan Cüneyt, acaba nasıl bir sonuca ulaşacaktır? Cüneyt’le Ahmet’in odasında karşı karşıya gelen Hasret’in uyduracağı büyük yalan nedir? Feride’nin boşanma isteğini kabul etmesi mümkün olmayan Sedat’ın açıklaması nedir?

Yayın Günü : 1 Şubat Pazartesi
Yayın Saati : 17.00

Haberin Devamı


BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ - TIKLA İZLE