Gündem Beni Affet son bölümünde neler oldu? - İzle

Beni Affet son bölümünde neler oldu? - İzle

06.02.2016 - 12:55 | Son Güncellenme:

Beni Affet 907. son bölümü ile cuma akşamı izleyiciyle buluştu. Ekrana gelen Beni Affet 906. son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı. Peki Beni Affet dizisi son bölümünde neler oldu? İşte o ayrıntılar..

Beni Affet son bölümünde neler oldu - İzle

Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı Beni Affet dizisi hafta içi hergün izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Peki Beni Affet son bölümünde neler oldu? İşte o ayrıntılar..

Türkiye ’nin en çok izlenen günlük dizisi Beni Affet 908. yeni bölümü için heyecan dorukta. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen d izi Beni Affet 908. bölümü 8 Şubat Pazartesi akşamı saat 17:00'dan itibaren Star TV ekranlarında olacak.

BENİ AFFET 907. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Cüneyt, Feride’yi bu akıl almaz oyundan kurtarabilecek mi?
Feride için çıkartılan sahte kimliğin polis tarafından aranmakta olan birinin kimliği olduğu ortaya çıkar. Bu gelişme babasından kalan mirası korumak isteyen Sedat’ın keyfini kaçıracaktır. Doktor Ahmet’in pasaportunu ele geçiren Cüneyt ise Feride’nin içine çekildiği bu akıl almaz oyunu kimin, neden planladığını ortaya çıkarmaya kararlıdır.

Bahar’ın kendisine minnettar kalmasını isteyen Demir, bebeği mafyanın kaçırdığını ve şantaj yaptığını ileri sürer. Kemal tüm bunların Demir’in bir planı olduğunu iddia ederken, şüphelere düşen Umut, parayı bulduğunu ve bebeği almaya gideceğini söyleyen Demir’i takip etmeye karar verir.

Yayın Günü : 5 Şubat Cuma
Yayın Saati : 17.00

Haberin Devamı


BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ