Cadde Beni Böyle Sev ne zaman final yapacak?

Beni Böyle Sev ne zaman final yapacak?

24.02.2015 - 11:28 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranının sevilen gençlik dizisi Beni Böyle Sev 89. bölüm ile final yapma kararı almıştı. Cuma günü 88. son bölümü ile ekrana gelen Beni Böyle Sev dizisi ne zaman final yapacak. Beni Böyle Sev final fragmanı ve yeni bölümden ipuçları..

Beni Böyle Sev ne zaman final yapacak

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Zeynep Çamcı, Alper Saldıran, Umut Kurt, Burcu Altın,Ozan Osmanpaşaoğlu gibi isimlerin yer aldığı 'Beni Böyle Sev' dizisi final yapıyor. Geçtiğimiz günlerde günü Cuma'ya alınan dizi; 89. bölümüyle ekranlara veda edecek. 27 Şubat akşamı yayınlanacak olan bölümle final yapacak.

Haberin Devamı

89. Bölüm Final'de neler olacak?

Ömer ,Haluk ,Mazhar ve Deniz’in kurduğu mimarlık ofisi Mazhar’ın yaptırdığı okul sayesinde kısa sürede ünlenir. Hacer’in annesi olduğunu söyleyen bir kadın Ömer ve Ayşem ile konuşmaya gelir. Konuşmaları duyan Hacer yıkılmıştır. Gizlice kaçar. Reyhan ve Mazhar evlenince oturacakları evi aramaya başlarlar. Ancak hiç birisi içlerine sinmez.
Reyhan’ın ev konusunda başka bir fikri vardır. Menteş Seval’e evlenme teklif eder. Ancak bu Tolga’nın hiç hoşuna gitmez. Aylin Metin’in kayıp ailesini bulmuştur. Bu Metin için büyük sürpriz olur. Sevince bir mektup bırakmışlardır.
Mektuptaki haber Sevinci delirtir. Ayşem ve Ömer’in evlilik yıl dönümüdür. Onlar unutmuştur. Ancak dostları unutmamıştır. Ayşem ve Ömer’e sürpriz kutlama hazırlarlar.