Gündem Benimsin 2. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Benimsin 2. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

11.04.2016 - 15:01 | Son Güncellenme:

Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizisi Benimsin’de bugün yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, hafta sonları saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında. İşte Benimsin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Benimsin 2. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Kanal 7 ekranlarında Hint dizisi rüzgarı esmeye devam ediyor. Yeni bir Hint dizisi bugün ilk bölüm ile 9 Nisan Cumartesi günü saat 16:00'da ekranlara gelmişti. Yayınlandığı ülkelerde ilgiyle izlenen Beintehaa adlı dizi Benimsin adı ile 9 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Bollywood yıldızlarını bir araya getiren dizide başrolleri Harshad Arora ve Preetika Rao paylaşıyor. Benimsin, sevginin nefrete karşı galibiyetini, birbirine tamamen zıt karakterlere sahip olan Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatıyor. Hindistanlı varlıklı bir ailenin kendini beğenmiş ve şımarık oğlu Zain’in Londra’daki okulundan gelen bir şikayet mektubu üzerine eve çağrılması ile başlayan olaylar babası Usman Bey’in onu Hindistan’ın ücra köşelerinden biri olan Bhopal’de düğün hazırlıkları yapan yeğeni Aaliya’nın yanına göndermesi ile devam ediyor. Aaliya’yı en son çocukken gören ve onun dillere destan güzelliğinden haberdar olmayan Zain’in kuzenine yaptığı bir şaka ve ardından yaşananlar ikilinin hayatını değiştiren nefret ve tutku dolu bir serüvenin kapısını aralıyor.

Haberin Devamı

Benimsin 2. bölüm fragmanı yayında

Zain ve Aaliya’nın kesişen hayatları üzerinden anlatan Benimsin, hafta sonları saat 16.00’da Kanal 7 ekranlarında.

Kanal 7 ekranlarının yeni Hint dizisi Benimsin’de bugün, en son çocukken gördüğü kuzeni Aaliya’nın yanına giden Zain karşısında hiç beklemediği güzellikte birini bulur. Aaliya kendisine yapılan bir şakadan dolayı Zain’in nişanlısı Zişan olduğunu sanmaktadır. Durumu fark eden Zain ise ona nişanlısıymış gibi davranır.

2. BÖLÜM

Zain, Bhopal’e vardığında kuzeni Aaliya’yı tanıyabilmek için onun Facebook profil fotoğrafına bakar. En son küçük bir çocukken gördüğü kuzeninin büyüleyici güzelliği karşısında şaşkınlık yaşayan Zain tesadüf eseri yolda evleneceği adamı ilk kez görmeye giden kuzeni Aaliya ile karşılaşır. Kızkardeşinin yaptığı şaka yüzünden Aaliya, Zain’i kendisiyle görüşmek isteyen nişanlısı Zişan zannetmektedir.. Zain ilk başlarda Aaliya’nın kendisine karşı utangaç tavırlarının sebebini anlamasa da ona kim olduğunu söylemez. Ancak daha sonra Aaliya’nın kendisine Zişan diye seslenmesi ile Zain bu bilmeceyi çözer ve Aaliya’dan yıllar önce yarım kanal çocuksu bir inatlaşmanın intikamını almak için ona nişanlısı gibi davranmaya karar verir. Fakat Zain’in bu oyunu fazla uzun sürmez.