Cadde Beren Saat'e Amerika’da operasyon

Beren Saat'e Amerika’da operasyon

11.08.2016 - 07:25 | Son Güncellenme:

Türkiye’de birkaç kez tüp bebek tedavisi deneyen Beren Saat, istediği sonucu alamadı. Halen ABD’de olan güzel oyuncunun, tedavisine burada devam etmek için Los Angeles’a gittiği söyleniyor.

Beren Saate Amerika’da operasyon

Takvim'den Doğan Savaş'ın özel haberine göre geçtiğimiz aylarda eşi Kenan Doğulu ile soluğu Amerika'da alan Beren Saat'in gidiş nedeni belli oldu. Uzun süredir bebek sahibi olmak isteyen güzel oyuncu, son dizisinde istediği başarıyı elde edemeyince Haziran ayında eşiyle birlikte Los Angeles'a gitmişti.

Haberin Devamı

TÜRK DOKTORA EMANET...

Günlerini Malibu'daki okyanus kıyısındaki evlerinde geçiren Beren Saat'in anne olma hayalini gerçekleştirmek için ABD'deki bir hastanede tüp bebek tedavisine başladığı öne sürüldü. Hatta iddialara göre güzel oyuncu, bunun için de Türk bir doktorun kapısını çaldı. Beren Saat, geçtiğimiz yıl şubat ayında Nişantaşı'ndaki özel bir hastanede gördüğü tüp bebek tedavisi basına yansıyınca bu kez tedbiri elden bırakmadı.

Son 1 yıldır sürekli hamilelik haberleriyle gündeme gelen Saat, tedavisini ABD'de gözlerden uzak bir şekilde sürdürüyor. Halen Los Angeles'ta olan güzel oyuncunun bir süre daha yurt dışında kalacağı konuşuluyor.

Beren Saate Amerika’da operasyon