Cadde Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu evlendi

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu evlendi

22.08.2016 - 10:29 | Son Güncellenme:

Oyuncu Berk Oktay sevgilisi Merve Şarapçıoğlu ile dün akşam nikah masasına oturdu.

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu evlendi

Berk Oktay, akşam akşam Merve Şarapcıoğlu ile Baltalimanı Portaxe’de adlı mekanda hayatını birleştirdi. Nikahını Beşiktaş Belediye Başkan’ı Murat Hazinedar’ın kıydığı oyuncuyu, birçok sanatçı ve oyuncu dostu yalnız bırakmadı.

Nikah töreninde oldukça heyecanlı görünen Oktay’ın nikah sırasında "Sonsuza kadar evet" çığlıkları salonda büyük alkış aldı. Nikah sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan çift, "Çok mutluyuz. Darısı bekarların başına" dedi. Çığlıklarını soran muhabirlere "Arkadaşlar ben bugünü çok istedim ve çok mutluyum onun için haykırmak istedim” cevabını verdi. Merve Şarapcıoğlu'nun topuklu ayakkabı giymemesi dikkat çekti. Şuan için balayı düşünmediklerini belirten çift, "Önce iş, balayına istediğimiz zaman çıkarız” dedi.

Haberin Devamı

"Keşke daha önce evlenseydik"

Oyuncu Hatice Şendil ve yapımcı eşi Burak Sağyaşar önceki akşam yakın arkadaşları Berk Oktay’ı mutlu gününde yalnız bırakmadı. Nikah töreni öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan çift "Hep keşke daha önce evlenseydik diyorum. Umarım onlarda aynı şekilde düşünürler. Evlilik çok güzel bir müessese" diyerek salona girdiler. Şarkıcı Merve Özbey ve nişanlısı Murat Binici de düğüne katılanlar arasındaydı. Merve Özbey muhabirlerin, "Darısı başınıza, düğün tarihi belli mi?" sorusuna, "Darısı başımıza bakalım. Bende çok istiyorum umarım mesajımı Murat Bey almıştır” diyerek nişanlısını zor durumda bıraktı.

"Galada görüşürüz"

Düğüne yalnız katılan Şükrü Özyıldız, "Berk benim çok yakın arkadaşım. Onlara bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi. Özyıldız, Yılmaz Erdoağn'ın 'Ekşi Elmalar' filminde eski sevgilisi Şükran Ovalı'yla rol almasını hatırlatınca, "Düğüne geldim. Bununla ilgili bir şey söylemeyeceğim. Galada görüşeceğiz, o zaman konuşuruz" dedi.

Haberin Devamı

"Ben de evlenmek istiyorum"

Düğüne sevgilisi Rüveyda Öksüz ile katılan şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, "Evlenmeyi ben de çok istiyorum. Rüveyda da aynı şekilde, bakalım kısmet” diyerek evlenme isteğini dile getirdi. Ekranlara tekrar döneceğini söyleyen Gökhan Keser, "Bir dizi projem var, umarım her şey çok güzel olur” dedi.