Editörün Seçtikleri Berrak'tan 2 yeni lezzet

Berrak'tan 2 yeni lezzet

05.07.2017 - 14:24 | Son Güncellenme:

Bu yıl,  bir biri ardına yeni ürünleri piyasaya sunan Berrak, Cevizli Dobipa Sos ve Zeytin  Ezmesi’ni de tüketici ile buluşturdu.

Berraktan 2 yeni lezzet

Mevsiminde toplanan taze sebzeleri; turşulaştırarak, közleyerek veya ısıl işlem uygulayarak her mevsim tüketilebilir bir lezzete dönüştüren Berrak, ürün yelpazesine iki yeni ürün daha ekledi. Cevizli Dobipa Sos ve Zeytin Ezmesi...

Haberin Devamı

Bu yıl, bir biri ardına yeni ürünleri piyasaya sunan Berrak, Cevizli Dobipa Sos ve Zeytin Ezmesi’ni de tüketici ile buluşturdu.

Barış Manço’nun ‘Domates, biber, patlıcan” şarkı sözlerinden esinlenerek, közlenmiş domates, biber ve patlıcandan acılı ve acısız sos üreten ve adını da Dobipa Sos koyan Berrak, tüketicilerden gelen beğeni ile seriye cevizlisini de ekledi.

Koruyucu madde kullanmadan üretilen ve sağlıklı cam şişelerde tüketiciye ulaştırılan Berrak Cevizli Dobipa Sos, kahvaltıdan ızgaralara, makarnadan cipse kadar her şeyin yanına harika yakışıyor.

Kahvaltılık serisini de zenginleştiren marka, 4 çeşit zeytinin yanına Zeytin Ezmesi’ni de dahil etti.
Son çıkardığı ürünlerle birlikte 31 adet ürün çeşidine ulaşan Berrak, bu yıl acılı ve acısız ŞalgamSuyu’nu, Karışık Zengin Turşu’yu ve Yemeklik Domates Sos’u çıkarmıştı.

Yazarlar