Muğla BERRAK TÜZÜNATAÇ DONDURMA TEZGAHININ BAŞINA GEÇTİ

BERRAK TÜZÜNATAÇ DONDURMA TEZGAHININ BAŞINA GEÇTİ

25.06.2015 - 15:11 | Son Güncellenme:

.

BERRAK TÜZÜNATAÇ DONDURMA TEZGAHININ BAŞINA GEÇTİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir dondurma firmasının açılışına katılan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç hayranlarına elleri ile dondurma yaptı.
Yalıkavak Palmarina da bulunan bir dondurma firmasının açılışına gelen Berrak Tüzünataç yerli turistlerin ilgi odağı oldu. Dondurma tezgahının başına geçen Tüzünataç, hayranlarına dondurma dağıttı. Ünlü oyuncu kendi formülünü uyguladığı dondurmaları minik hayranlarına da ikram etti. İlginç kıyafeti ve neşeli tavırları ile dikkat çeken Tüzünataç hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Tüzünataç, son bir yıldır hiçbir film ve dizide oynamadığını ve sakin bir yıl geçirdiğini belirterek “kendim ile ilgilendim iyi bir sene geçirdim. Bir film oynadım onun dışında bol bol kendime vakit ayırdım. Ama şimdi yeni sezona hazırım. Normal rutin olarak kendi formumu koruyorum. Yürüyüş yapıyorum. 10 - 16 km kadar yürüdüğüm oldu”dedi.
GAZETECİLER SİTEM ETTİ
Basın mensuplarının neden bizi görünce kaçıyorsunuz? Sorusunu cevaplayan Tüzünataç “sizler çok hassassınız her şeyi kişisel alıyorsunuz. Ben normalde tempolu yürüyorum. Amam tvlerde gazetelerde “Gazetecileri görünce”gibi haberler çıkıyor. Benim her yürüyüşümün haber değeri olduğunu mantıklı buluyormusunuz. Hergün yürüyorum her gün haber oluyorum. Siz benim agrasif dönemime denk gelmediniz”dedi.
NEJAT İŞLER SORUSUNA YANIT VERMEDİ
Gazetecilerin geçmişte aşk yaşadığı Nejat İşler’i ziyaret edecek misiniz? sorusuna üzerine gerilen Tüzünataç, “Bunu size mi beyan etmem gerekli. Gerek yok böyle bir soruya” ifadelerini kullandı.