Gündem Beş Kardeş 8. bölümde kardeşlere büyük sürpriz-İzle

Beş Kardeş 8. bölümde kardeşlere büyük sürpriz-İzle

30.06.2015 - 09:28 | Son Güncellenme:

Beş Kardeş dizisi yepyeni bir bölümle daha izleyicilerinin ekranlarına geldi. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Beş Kardeş'in yayınlanan son bölümünde de izleyicileri kahkaha ve neşeye boğdu. İşte Beş Kardeş 8. bölüm ve detaylar..

Beş Kardeş 8. bölümde kardeşlere büyük sürpriz-İzle

Ay Yapım imzalı, senaristliğini ve yönetmenliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği Beş Kardeş'e bu hafta güzel oyuncu Hare Sürel konuk oluyor.
Beş Kardeş'in; aile yadigarı kayıp bir yüzüğün peşine düşeceği yeni bölümde Sürel, canlandıracağı pavyon şarkıcısı "Yeşim Yahşi" karakteriyle izleyiciyi çok şaşırttı.

Haberin Devamı

BEŞ KARDEŞ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



HARE SÜREL'DEN "SÜRÜNÜYORUM!"

Dizide ses sanatçısını canlandıran Hare Sürel kendi sesiyle de unutulmaz bir performans sergileyecek. Bir döneme damga vuran "Sürünüyorum" adlı şarkı Hare Sürel'in yorumuyla ekrana gelecek.

Beş Kardeş dizisi yepyeni bir bölümle daha izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Beş Kardeş'in bu hafta yayınlanacak bölümünde kahkaha ve neşe bir arada. İşte Beş Kardeş 8. bölümden fragman ve detaylar..

Beş Kardeş 8. bölüm özeti:

Sait, kardeşi Aziz’in hapisten çıkması için gerekli olan parayı Canan’ın ödediğini duyar ve kızar. Bu parayı gurur meselesi yapar ve geri ödeyeceğini söyler.

Haberin Devamı

Kardeşler son çare olarak rahmetli annelerinden kalan çok değerli yüzüğü kutusundan çıkarırlar. Yüzükle ilgili bir karar veremeden yüzük kaybolur. Yüzük için birbirlerinden şüphelenirler ve komik bir takip başlar.

Yüzük kimdedir?

Sait bu koşturmacada Canan ile arasını düzeltebilecek mi?

“Beş Kardeş” güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile 30 Haziran Salı günü saat 22.30’da Kanal D’de ….Sakın Kaçırmayın!

Beş Kardeş 7. Bölümde neler olmuştu:
Melike yediklerinden zehirlenip hastaneye düşer. Hastanede Sait’i büyük bir sürpriz beklemektedir.
Melike’nin babasının kim olduğunu öğrenmeye çalışan Sait ve Kudret, Fahriye’nin evine gizlice girmiş ve onun yatağında yakalanmıştır. Fahriye ikisini de polise şikayet eder. Sait, Nazım’ın da araya girmesiyle karakoldan çıkar fakat Melike’nin babasının kim olduğu düşüncesi içini kemirir.
Aziz oto galerinin başına geçmesinin bedelini ödemeye başlar. Oto galeri işi paravan çıkmıştır. Patronun zorlamasıyla tahsilat işlerine girer. Aziz’in başı beladadır.
Orhan, Şevval ve Taşkın’ın açmaya çalıştığı restorana ortak olabilmek için Canan’dan yardım ister. Parayı bulur fakat restoranda onları bir sürpriz beklemektedir. Fahriye de para katarak ortak olmuştur. Canan rakibi ile istemeden ortak olmuştur.
Gazeteden ayrılan Nazım kendi gazetesini kurmaya karar verir. “Halkın Öfkesi” adındaki gazetesi için bahçede kendine bir baraka inşa etmeye başlar. Evdeki bütün bu karmaşanın arasında Turgut imamlık için başka şehre tayinini ister. Turgut kardeşlerini terk etmek üzeredir.