Trabzon BEŞİKDÜZÜ İLÇESİNDEKİ AFETTE HAYATINI KAYBEDENLERDEN 5 ÇOCUK ANNESİ GÜLTEN ANGIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BEŞİKDÜZÜ İLÇESİNDEKİ AFETTE HAYATINI KAYBEDENLERDEN 5 ÇOCUK ANNESİ GÜLTEN ANGIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

23.09.2016 - 14:12 | Son Güncellenme:

.

BEŞİKDÜZÜ İLÇESİNDEKİ AFETTE HAYATINI KAYBEDENLERDEN 5 ÇOCUK ANNESİ GÜLTEN ANGIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde önceki gün yaşanan afette Ardıçatak mahallesinde meydana gelen heyelanda toprak altında kalarak kaybolan ve cesedine dün akşam saatlerinde AFAD ekipleri tarafından ulaşılan Gülten Angın bugün yoğun yağmur altında son yolculuğuna uğurlandı.
Ardıçıtak Merkez Camisi’nde cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazına AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, köy muhtarı ve Gülten Angın’ın eşi Muhammet Angın, yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun yağış altında güçlükle kılınan cenaze namazının ardından 48 yaşındaki Gülten Angın aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Öte yandan Gülten Angın’ın heyelan sırasında evinde tek başına olduğu, geniş bir yamaçta etkili olan heyelanda evlerinin 200-300 metre alt tarafında başka bir evin daha toprak altında kaldığı ancak o sırada evde kimsenin olmamasının can kaybını önlediği öğrenildi. Beşikdüzü ilçesinde yaşanan afette Dolanlı mahallesinde Gülzade Dübüş ile Ağaçlı mahallesinde Fatih Oğuzhan da hayatını kaybetmişti.