Adana BEŞIKTAŞ, ADANA’DA ABİSAD’LA DAHA GÜÇLÜ

BEŞIKTAŞ, ADANA’DA ABİSAD’LA DAHA GÜÇLÜ

01.02.2016 - 15:29 | Son Güncellenme:

.

BEŞIKTAŞ, ADANA’DA ABİSAD’LA DAHA GÜÇLÜ

Kısa süre önce kurulan ve bünyesinde Adana’ın önemli işadamlarını barındıran Adana Beşiktaşlı İşadamları Derneği (ABİSAD) faaliyetlerini sıklaştırarak, Beşiktaşlılar’ın gönlünde taht kurmaya başladı. Hafta sonu Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi karşılaşmasında Adana ASKİ Spor’un konuğu olan Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı’nı havalimanında çiçeklerle karşılayan ABİSAD heyeti, takıma başarı diledi.
ABİSAD Başkanı Vedat Kolcuoğlu, ABİSAD Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Gerdan ve ABİSAD Üyesi Dr. Reha Çetin Yurdaer, 30 Şubat Cumartesi günü öğle saatlerinde Adana’ya inen takımı havalimanında karşıladı. Başantrenör Ömer Buharalı, Kaptan Şaziye Üner ve sporcuları çiçeklerle karşılayan ABİSAD heyeti, takıma başarı dileklerinde bulunup moral verdi, otele uğurladı. Aynı günün akşamı takımı Hasan Kolcuoğlu Restoran’da ağırlayan ABİSAD yöneticileri, Adana Kebabı ile künefe ziyafeti verdi. Beşiktaş’ın genç yıldızlarından Meltem Avcı’nın doğum günü olduğunu öğrenen ABİSAD yöneticileri, bir de sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirdi.
BEŞİKTAŞ, ADANA’DA YALNIZ DEĞİL
Pazar günü Adnan Menderes Spor Salonu’nda oynanan Adana ASKİ Spor - Beşiktaş karşılaşmasına aileleriyle birlikte gidip, takımlarını da destekleyen ABİSAD’lılar, yenilgiye engel olamasa da destekleriyle Beşiktaşlı sporculara, teknik heyete ve taraftarlara, Adana’da yalnız olmadıklarına dair güçlü bir mesaj verdi.
“SES GETİRECEK ETKİNLİKLERE İMZA ATACAĞIZ”
ABİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kolcuoğlu, Beşiktaş’a gönül vermiş işadamları olarak Adana’da çok etkin ve ses getirecek faaliyetlere imza atmaya hazırlandıklarını belirtti. Beşiktaş’ın büyük ve seçkin bir camia olduğunu, sporun dostluğa, barışa ve kardeşliğe katkı koyduğunu ifade eden Başkan Vedat Kolcuoğlu, Beşiktaş’ın her kulvarda daha başarılı olması için çalışacaklarını vurguladı.