İstanbul BEŞİKTAŞ, BURSASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

BEŞİKTAŞ, BURSASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

20.09.2014 - 14:10 | Son Güncellenme:

.

BEŞİKTAŞ, BURSASPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman ısınma koşularıyla başladı. Daha sonra streching hareketleriyle yapan siyah-beyazlı takım ardından iki grup halinde top kapma ve pas çalışması gerçekleştirdi. Dar alan ve oyun kurma çalışmaları sonrası taktik hazırlık programını futbolcular, yarım sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Antrenmana tedavi olan Mustafa Pektemek, gribal enfeksiyonu olan Tolga Zengin ile bireysel çalışan Ersan Gülüm katılmadı.
Öte yandan siyah-beyazlı takımın antrenmanını Futbol A Takımı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar takip etti. Beşiktaş, Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 11.00’de basına kapalı yapacağı çalışmayla tamamlayacak, ardından Bursa’ya giderek kampa girecek.
KONDİSYONER MİLJENKO RAK’IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI
Öte yandan antrenman öncesinde Beşiktaş Kondisyoneri Miljenko Rak’ın doğum günü kesilen pastayla kutlandı. Rak, doğum günü hediyesi olarak Bursaspor maçından galibiyet istedi.