Gündem Beşiktaş’ın genç forveti Cycle Larin kimdir?

Beşiktaş’ın genç forveti Cycle Larin kimdir?

15.05.2018 - 11:57 | Son Güncellenme:

Siyah beyazlı takımın, Ocak ayı transfer döneminde renklerine bağladığı Kanadalı golcü Cycle Larin umut vadediyor. Genç yaşına rağmen güçlü fiziği ile dikkat çeken golcü oyuncu, Beşiktaş yönetiminin geleceğe yaptığı yatırımlardan bir tanesi. Siyah- beyazlı takımın bir başka oyuncusu, Atiba Hutchinson tarafından; yönetime önerilen oyuncu, Kanada Mls ligi ekiplerinden Orlando City forması giyiyordu. Transfer komitesinin yürüttüğü başarılı çalışma sonucunda, bir milyon sekiz yüz elli beş Euro karşılığında gerçekleşen transferin yapacağı işler uzun vadede merak konusu. Cycle Larin hakkında merak edilenleri sizin için derledik.

Beşiktaş’ın genç forveti Cycle Larin kimdir

Beşiktaş’ın genç forveti Cycle Larin, 17 Nisan 1995 Brampton doğumlu. Jamaika asıllı genç forvet, 2014-2015 sezonunda profesyonel futbol kariyerine Kanada Mls ligi ekiplerinden Orlando City ile başladı. Florida ekibi ile üç sezonda 89 maça çıktı. Çıktığı 89 maçta, rakip kalelere 44 gol gönderme ve 8 asist yapma, başarısını sağladı. Kanada milli takım formasını da 21 kez terleten Cycle Larin, milli formayla 5 gol kaydetti.

Haberin Devamı

Fiziksel özellikleri

Genç yaşına rağmen güçlü fiziği ile dikkat çeken oyuncu, 1.88 metre boya sahip ve 86 kilogram ağırlığında. Sağ ayağına hakim olan genç oyuncunun en önemli özelliği ise bitiriciliği ve kafa toplarında etkili olması.

Atiba Önerdi

Beşiktaş’ın bir diğer Kanadalı oyuncusu Atiba Hutchinson tarafından, yönetime önerilen Larin; transfer komitesinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda Ocak ayı transfer döneminde 1.85 Euro karşılığında transfer edildi. 3+1 yıllık sözleşme imzalanan oyuncu, ilk sezon 500 bin Euro sonrasında ise 1.5 milyon Euro senelik ücret alacak. Cenk Tosun’un Everton’a transferinin arkasından gerçekleşen transferde, Larin’in ; Cenk’in yerini doldurup doldurmayacağı merak konusu.

Haberin Devamı

Beşiktaş Performansı

İlk olarak Beşiktaş’ın Göztepe’yi 5-1 mağlup ettiği maçta 7 dakika süre alan genç forvet, Beşiktaş forması ile ilk golünü bu maçta kaydetti. Kayserispor Ve Osmanlıspor maçlarında toplamda 66 dakika sahada kalan Cycle Larin, bu maçlarda gol ve asist yapma başarısı gösteremedi. Gösterdiği performans ile taraftara gelecek için umut veren, genç oyuncunun Beşiktaş forması ile ilerleyen yıllarda neler yapacağını hep birlikte göreceğiz