Diyarbakır Beşiktaş'ın Süper Lig'deki Şampiyonluğu

Beşiktaş'ın Süper Lig'deki Şampiyonluğu

04.06.2017 - 14:17 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ın 3 yıldızlı bayrakları, Diyarbakır'da birçok noktaya asıldı Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi ve Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Güre: "Tüm yurtta olduğu gibi Diyarbakır'da da spor takımlarına gönül verenler, heyecan, sevinç ve mutluluklarını paylaşmalıdır"

Beşiktaşın Süper Ligdeki Şampiyonluğu

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun şampiyonu Beşiktaş'ın 3 yıldızlı bayrakları, Diyarbakır'da birçok noktaya asıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi ve aynı zamanda Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre'nin girişimiyle Diyarbakır Hakim ve Cumhuriyet Savcısı Lojmanları'nın yanı sıra Elazığ ve Şanlıurfa caddeleri ile Seyrantepe kavşağına Beşiktaş bayrakları konuldu.

Beşiktaş'ın başarılı bir sezonun ardından şampiyonluğa ulaştığını belirten Güre, "Tüm yurtta olduğu gibi Diyarbakır'da da spor takımlarına gönül verenler, heyecan, sevinç ve mutluluklarını paylaşmalıdır." dedi.

Güre, Diyarbakır'ın sporla özdeşleşmiş bir kent olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Sadece bunun vurgusunun iyi yapılması gerekiyor. Bunun için de herkesin ve her kesimin sporda buluşması lazım. İnsanları birbirleriyle buluşturacak alanlar açılmalıdır. Spor, tüm insanlar için evrensel olmakla beraber, günümüzde en önemli sosyal etkinliktir. Diyarbakır'ın çok etkili bir spor atmosferine sahip olduğunu biliyoruz. Kente sporun tüm yönleriyle taşınması için üzerimize düşeni yapmaya hazırız."

Haberin Devamı

Beşiktaş taraftarı Hüseyin Akyüz ise takımının şampiyonluğundan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Kentin farklı noktalarına Beşiktaş bayrakları asılmasını sağlayan Başsavcı Güre'ye teşekkür eden Akyüz, "Bayrakları görünce sevindik. İki yıl üst üste şampiyon olduk, inşallah gelecek sene de şampiyon oluruz. Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde büyük başarı bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Güre'ye teşekkür eden bir diğer taraftar İbrahim Yıldız da Beşiktaş sevgisini ancak siyah-beyazlı taraftarların anlayabileceğini kaydetti.