İstanbul Beşiktaş'tan Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Beşiktaş'tan Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

23.04.2018 - 13:02 | Son Güncellenme:

.

Beşiktaştan Coşkulu 23 Nisan Kutlaması

Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından rejenerasyon antrenmanı yapan Beşiktaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ümraniye’de çocuklarla buluştu. Birçok çocuk, antrenman sahasında Beşiktaş’lı futbolcularla vakit geçirdi, fotoğraf çektirdi. Antrenmana sanatçılar da geldi.
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasını Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetiyle kapatan Beşiktaş, Galatasaray maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Malatyaspor önünde ilk 11’de sahaya çıkan futbolcular rejenerasyon antrenmanı yaparken, diğer futbolcular kondisyon çalıştı. Sakatlığı bulunan Caner Erkin ve tedavi olan Atiba Hutchinson idmana çıkmadı.

Çocuklarla buluştular
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla antrenmana çocuklar ve sanatçılar da geldi. Altan Erkekli, Ata Berk Mutlu ve Yurdaer Okur gibi sanatçılar, Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Ricardo Quaresma, oğluyla birlikte penaltı çekişirken, birçok futbolcu, çocuklarla doyasıya vakit geçirdi. Yabancı futbolcuların birçoğu, Ümraniye’deki etkinliğe aileleriyle birlikte katıldı.