İstanbul BEŞİKTAŞLI GENÇLER MILANO’DA GÖZ DOLDURDU

BEŞİKTAŞLI GENÇLER MILANO’DA GÖZ DOLDURDU

28.05.2016 - 15:56 | Son Güncellenme:

.

BEŞİKTAŞLI GENÇLER MILANO’DA GÖZ DOLDURDU

Gazprom’un dostluk İçin futbol programı kapsamında düzenlenen Uluslararası Sokak Futbolu Turnuvası’nın galibi Maribor’lu gençler oldu. 32 ülkenin önde gelen futbol kulüplerinin mücadele ettiği turnuvada Türkiye’yi Beşiktaş’ın genç oyuncuları temsil etti.
Gazprom tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen "Dostluk için futbol" programı kapsamında, Asya, Avrupa, Afrika ve Güney Amerika’dan 32 ülkenin genç takımlarının katıldığı Uluslararası Sokak Futbolu Turnuvası’na ev sahipliği yaptı.
Atletico Madrid, Schalke 04, Inter Milan gibi dünyanın önde gelen kulüplerinin 12-14 yaş oyuncularının katıldığı turnuvada bu yıl Türkiye’yi Beşiktaş’ın genç oyuncuları temsil etti.
Uluslararası Sokak Futbolu Turnuvası’nın bu yılki galibi, 28 Mayıs’taki final maçında Macaristan’ın Debreceni takımını 1-0 mağlup eden Sloven Maribor takımı oldu. Oyunuyla turnuvada göz dolduran ve grubundan lider olarak üst tura çıkan Beşiktaş ise play-off’ta Debreceni’ye karşı oynadığı maçı 1-0 kaybederek turnuvaya veda etti.
Beşiktaş Genç Takımı’nın Antrenörü Aydın Tuna oyuncuların turnuvada iyi tecrübe edindiklerini belirterek, “Dostluk için futbol gibi projeler, gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri için önemli bir fırsat sunuyor. Dostluk ve kardeşlik ruhu içinde mücadele eden, tüm takımları tebrik ediyorum" dedi.