Bitlis Beü'de Akademisyenlere Teşekkür Belgesi

Beü'de Akademisyenlere Teşekkür Belgesi

18.01.2018 - 17:28 | Son Güncellenme:

.

Beüde Akademisyenlere Teşekkür Belgesi

BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi'nde (BEÜ) geçen yıl seminer düzenleyen akademisyenlere ve idari personellere teşekkür belgesi verildi.

Haberin Devamı

BEÜ'den yapılan açıklamada, Fen Edebiyat Fakültesince gerçekleştirilen "2017 Yılı Seminer Günleri" kapsamında, seminer düzenleyen akademisyenlere teşekkür belgesi verilmesi amacıyla tören düzenlendiği belirtildi.

Akademik ve idari personellerin katıldığı törende, seminerleri sunan akademik personel ile bunların gerçekleşmesine katkıda bulunan idari personellere, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sezai Yalçın ve bölüm başkanları teşekkür belgesi verdi.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Sezai Yalçın, geçen yıl mart ayında başlayıp yıl sonuna kadar 36 seminerin yapıldığını anımsattı.

Yalçın, "Seminerlerin, birbirimizin yaptığı işlerden haberdar olmak ve birbirimizi daha iyi tanımak açısından faydalı olduğunu düşünüyorum. Akademik etkinlikler sayesinde fakültede aile ortamını oluşturmayı başardık. Seminerlerimiz bu yıl da devam edecek." ifadelerini kullandı.