Gündem Beyaz Geceler dizisi ne zaman başlıyor?

Beyaz Geceler dizisi ne zaman başlıyor?

25.06.2016 - 12:24 | Son Güncellenme:

Fox Tv'nin yeni dizisi Beyaz Geceler için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Beyaz Geceler dizisinin başrolünde Kadir Doğulu yer alıyor. Merakla beklenen Beyaz Geceler dizisinin tüm ayrıntıları haberimizde...

Beyaz Geceler dizisi ne zaman başlıyor

Yeni sezonda ekrana gelecek olan yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın yapacağı Beyaz Geceler dizisinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu olacak. Yapımcılığını Ay Yapım'ın yapacağı Beyaz Geceler'in oyuncu kadrosu ve konusu merak konusu oldu.

Haberin Devamı

FOX’un yeni sezon iddialı projelerinden birisi olan ve Kadir Doğulu’nun başrol oynayacağı Beyaz Geceler’in kadın başrol oyuncusu belli oldu. Yeni dizi için ilk olarak ünlü oyuncu Gökçe Bahadır’ın adı geçmişti. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın yapacağı, senaristliğini Deniz Akçay’ın yazdığı dizinin erkek başrol oyuncusu Kadir Doğulu olmuştu. Kadın partneri için Gökçe Bahadır ile ismi geçen Doğulu’nun partneri netleşti. Son olarak ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ programında jürilik yapan Seda Bakan, Beyaz Geceler’in kadın başrol oyuncusu oldu.

GÖKÇE BAHADIR BEYAZ GECELER DİZİSİNDEN AYRILDI

FOX’un yeni sezon için hazırlanan iddialı dizisi Beyaz Geceler’de sürpriz ayrılık!
Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın üstleneceği yapımın başrollerini ise Kadir Doğulu ve Gökçe Bahadır’ın paylaşması bekleniyordu, ancak son gelişmeye göre Bahadır dizide yer almayacak. Hikayedeki anne karakteri için arayışlar devam ederken en kuvvetli aday olarak geçen sene ‘Analar ve Anneler’de izlediğimiz Hazar Ergüçlü’nün adı geçiyor.

Beyaz Gece’nin Ekim veya Kasım ayında ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.

FOX’TAN YENİ DİZİ; BEYAZ GECELER

Ay Yapım’ın yeni sezon için hazırladığı ve geçtiğimiz aylarda ATV’de tanıtımları dönen iddialı dizi ‘Beyaz Geceler’ adıyla yeniden raftan indirildi ve yeni sezonda FOX’ta yayına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk olarak Cansu Dere’nin adı geçen yapımın kadın oyuncusu son olarak ‘Hatırla Gönül’de izlediğimiz Gökçe Bahadır olurken ona ‘Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de rol alan Kadir Doğulu eşlik edecek. Öte yandan Mehmet Kurtuluş’un da diziye dahil olabileceği, ancak yurt dışında yayınlanan başka bir projeden haber beklediği için henüz kadrodaki yerinin netleşmediği de son haberler arasında. Bunların yanı sıra dizinin yönetmenliğini yapması için ‘Poyraz Karayel’deki görevine devam eden Çağrı Vila Lostuvalı ile görüşmeler sürüyor.

Beyaz Geceler’in bir aksilik olmadığı sürece Eylül’de ilk bölümüyle ekrana gelmesi planlanıyor.

KADİR DOĞULU KİMDİR?

Beyaz Geceler dizisi ne zaman başlıyor

19 Nisan 1982 tarihinde Mersin’de beş çocuklu bir ailenin 2 numara oğlu olarak doğmuştur. Asıl adı Abdulkadir Doğulu’dur. Annesi ev hanımı, babası işçi emeklisidir. Kadir Doğulu’nun bir menajerlik şirketi var. İmaj danışmanlığı da yapan abisi, Kemal Doğulu; Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın gibi isimlerin imajlarını baştan aşağıya tasarladı. Kadir Doğulu, ortaokul ve lise yılları çalışarak geçti.

2000 yılında İstanbul’a ağabeyinin yanına geldi. Önce Beyoğlu Frape’de işe girdi. Ardından Refika’da çalıştı. Cafe City ve Buz’da garsonluk yaptı. Salomanje’de cumartesi pazar günleri mutfakta ekmek pişirip kahvaltıları hazırladı. Biriktirdiği paralarla Barcelona ve Roma’daki kafeleri ve restoranları inceledi. Oradaki yemekleri tattı. Türkiye dönüşü House Cafe’de işe girdi. İki sene işletmecilik yaptı.

O dönemde abisi aracılığıyla Hande Yener’le tanıştı. Kısa bir süre sonra bu tanışıklık aşka dönüştü.
Şarkıcı Hande Yener ile ortak olarak Ortaköy’de The House Cafe’de işletme müdürlüğü yapmıştır. Aynı zamanda Harbiye’deki Piyasa isimli gece kulübünü işletti.

Okan Üniversitesi gastronomi bölümünde okudu.

2010 yılında “Küçük Sırlar” dizisi ile oyunculuğa başladı. 2011 yılında Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı “Pis Yedili” adlı dizide oynadı.

2013 yılında Peyami Safa’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı “Fatih-Harbiye” adlı dizide Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer ile birlikte başrol oynadı.

2014 yılının Şubat ayında Kanal D ekranlarında başlayan, “Star Işığı X Factor” adlı 2 milyon TL büyük ödüllü şarkı yarışmasında Ziynet Sali, Emre Aydın, Armağan Çağlayan ve Ömer Karacan Jüri üyeliği yapmaktadır. Yarışmanın sunuculuğunu ise Kadir Doğulu yaptı.

Koyu Fenerbahçeli olan Kadir Doğulu, tiyatroya gitmek, spor yapmak, motosiklet ile dolaşmaktan hoşlanıyor.
2015 yılının Ocak ayında Star Tv’de gösterime girecek olan "Ve Kazanan" yarışmasının sunuculuğunu oyuncu Kadir Doğulu yaparken jüri koltuğunda Kenan Doğulu ile Şebnem Ferah olacaktır.

2015 yılında Atv ekranlarında oynayacak olan "Sevdam Alabora" adlı dizide başrollerde Kadir Doğulu, Elçin Sangu ve Mustafa Avkıran yer aldı.