Cadde Beyaz Karanfil dizisine Hakan Boyav isyanı!

Beyaz Karanfil dizisine Hakan Boyav isyanı!

29.10.2014 - 11:27 | Son Güncellenme:

Pusu'nun Kara rolüne can veren ismi Hakan Boyav Beyaz Karanfil dizisine tepkisini Twitter hesabından gösterdi. Geçen hafta ilk bölümü ile ekrana gelen Beyaz Karanfil reytinglerde düşük kalınca Hakan Boyav isyan etti.

Beyaz Karanfil dizisine Hakan Boyav isyanı

Kurtlar Vadisi’ndeki Kara rolü ile efsane bir karaktere hayat veren Hakan Boyav birkaç hafta önce diziye ölerek veda etmişti.

Haberin Devamı

Boyav sezon başlamadan önce yeni bir diziyle anlaşıp vadiyi bırakmıştı. O dizi eski Vadi senaristleri Bahadır Özdener Ve Cüneyt Aysan’ın imzasını taşıyan ve Atv ekranlarında yer alan Beyaz Karanfil dizisi idi.

Geçen cuma 1.bölümüyle ekrana gelen dizi pek parlak bir başlangıç yapamazken Hakan Boyav’da bu duruma tweet aracılığıyla tepki gösterdi;

Hakan Boyav, “Hadi 5 olalım ..hadi 8 ,hadi 10 , hadi 14 .. ama 22. olmuşuz ..gündüz programnda pilav yapan abla bile YÜCE REİTİNGLERDE bizi geçmiş :)” mesajını paylaştı.

Genel Hikaye:

Zülfü Korkmaz'ın, karısı ve engelli çocuğuyla sürdürdüğü sıradan yaşamı bir gece yaşadıklarıyla tamamen değişecektir. Zülfü, ünlü iş adamı, uyuşturucu baronu ve aynı zamanda akrabası olan Burhan Korkmaz'ın yanında bahçıvanlık yapmaktadır. Burhan, düzenlediği uyuşturucu partilerinden birinde Zülfü'den verilen adrese gitmesini ve kendisine verilecek çantayı getirmesini ister.

Haberin Devamı

Zülfü her şeyden habersiz aldığı uyuşturucu dolu çanta ile yolda giderken, narkotik şube komiseri Salih, Zülfü'den şüphelenerek peşine takılır. İşte o an Zülfü'nün kaderinin değiştiği andır. En büyük arzusu Burhan'ı yakalayıp hapse atmak olan Salih Komiser, kovalamacanın ardından Zülfü'yü uyuşturucu ile yakalar. Salih'in elinde artık büyük bir koz vardır.

Zülfü, eğer uyuşturucuyu Burhan için aldığını itiraf ederse Burhan hapse girecektir. Zülfü tüm baskılara rağmen Burhan'ın adını söylemeyecektir. Karısını ve engelli çocuğunu arkasında bırakarak, cezaevine girecek olan Zülfü, çıktıktan sonra, Burhan'dan intikam almak ve engelli çocuğunu tedavi ettirebilmek için geri dönülmez bir yola girecektir.

BEYAZ KARANFİL İLK BÖLÜM

Oyuncu Kadrosu:

Kenan Çoban-ZÜLFÜ KORKMAZ

Sakin, sessiz biri olan Zülfü eşi ve engeli oğlu ile basit bir hayat sürer. Suçsuz yere girdiği cezaevinde, geri dönülmez bir yola düşer. Ailesi için, kaybettiklerini geri almak için ise çıktığı bu yolda, en yükseğe tırmanır.

Hakan Boyav-SALİH YILMAZSOY

45 yaşında, kendini işine adamış bir narkotik polisi. Kardeşinin uyuşturucu yüzünden ölümünden sonra tek amacı uyuşturucuyla savaşmak. Etrafında kurduğu küçük ekibiyle yıllardan beri birçok uyuşturucu çetesini yok etmiş, hapse atmış, büyük başarılara imza atmış bir polis.

Haberin Devamı

Ali Sürmeli-BURHAN KORKMAZ

50 yaşlarında zengin bir işadamı. Doğu'da büyük topraklara sahip bir ağa. Finans dünyasında adı bilinen bir kişi. Hayatı bir kumar olarak görür. Risk almaktan kaçınmaz.

Oya Unustası-NİLÜFER KORKMAZ

Zülfü'nün eşi. Bir ağa kızı olan Nilüfer'in ailesi Zülfü ile evlenmesine karşı çıkar. Nilüfer, Zülfü ile kaçarak evlenmiştir. Kimseye boyun eğmeyen Nilüfer doğru bildiklerini söylemekten hiçbir zaman geri durmaz.

Çağlar Ertuğrul-BAŞAR KORKMAZ

Burhan Korkmaz'ın tek çocuğu. Bolluk içinde büyümüş, istediklerini her zaman uğraşmadan elde etmiş bir genç. Özel bir üniversitede peyzaj mimarlığı bölümünde okumaktadır. Hayattaki en büyük amacı, eğlencenin devam etmesi. 24 saat parti, güzel kızlar ve uyuşturucu.

Günay Musayeva-DERYA

Uyuştucu Baronu Burhan Korkmaz'ın zeki, sağduyulu, son derece profesyonel asistanı ve aynı zamanda sevgilisi.

Haberin Devamı

Gizem Koçak-YASEMİN

Aysun'un en yakın arkadaşı. Mankenlik yaparak yaşamını devam ettirmektedir.

Begüm Yılmaz-AYSUN

20'li yaşlarında güzel bir kadın. Güzel olduğunun farkında ve bunun bütün olanaklarını kullanmaktadır. Başar ile birlikteliklerinden bir çoçukları vardır ve Aysun kimsenin bilmediği büyük bir sırra sahiptir.

Veda Yurtsever İpek-MINE YILMAZSOY

40'lı yaşlarında komiser Salih'in eşi. Özel bir hastanede hemşire. Salih'le olan evliliğinden 17 yaşında bir kızı ve 12 yaşında bir oğlu var.