Cadde Beyler mutfakta

Beyler mutfakta

01.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İş ve cemiyet dünyasının ünlü erkekleri, hafta sonu ‘Doors Akademi Arçelik’ mutfağına girerek hünerlerini sergiledi.

Beyler mutfakta

Son yıllarda birbirinden ilginç davetlere imza atan Gizem Aktorun ve Tuba Peksayar Şimayli, hafta sonu özel bir etkinlik gerçekleştirdi. İki ortak, iş ve cemiyet hayatının ünlü erkeklerini ‘Doors Akademi Arçelik Mutfağı’nda buluşturdu. Günler süren randevu çalışmalarının ardından daveti kabul edenler, önlüklerini bağlayarak tanınmış şef Fehmi Samancı’nın eşliğinde birbirinden lezzetli tariflerin peşine düştü. Beyler, ‘Mexican Feast’ adlı atölyede Latin Amerika mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden ‘Dana etli fajita quesadilla’ hazırladı. Mutfaktaki hünerlerini gösteren ünlü konuklar, hazırladıkları yemekleri birbirleriyle paylaşmayı da ihmal etmedi. Etkinliğe katılanlar arasında; Burak Hatipoğlu, Erkan Simitçioğlu, Burak Öztarhan, Kaan Çetinkaya, Koray Erkaya, Mutlu Şimayli, Tarkan Yürür, Alper Ziyal, Uğur Heperol, İlhan Or, Sinan Kuran, Ata Alp, Can Dimen, Can Helvacıoğlu ve Nusret Cömert vardı. Gün boyu süren davette oldukça keyifli anlar yaşayan konuklar, fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Beyler mutfakta

27. yaş kutlaması

İşadamı Önder Fırat’ın seneler önce yollarını ayırdığı Sibel İdil Kerimoğlu’ndan olan kızı İdil Fırat, yeni yaşını ailesi ve arkadaş larıyla kutladı. Anne Sibel İdil Kerimoğlu’nun misafirlerini kapıda karşılayıp tek tek ilgilendiği gecede kardeş Can Fırat da hazırlıklara yardım etti. Gözlerden uzak bir şekilde kutlama yapmak istediği için evde olmayı tercih eden Fırat’ı arkadaşları; Elif Eren, Gizem Turan, Özge Sander ve Gizem Kural yalnız bırakmadı. Yemek ve ikramların ardından 27’nci yaş pastasını üfleyen İdil Fırat, geceden fotoğraflarını Instagram’dan paylaştı.

Beyler mutfakta

ERDODER için anlamlı sergi

Başarılı girişimci Gizem Tatlıcı, Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (ERDODER) yararına örnek teşkil edecek bir sergi açılışına imza attı. Tülin Kanun’un ‘Experience’ adını verdiği resim sergisinin açılışına cemiyet hayatının tanınmış isimleri ilgi gösterdi. Gizem Tatlıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete; ERDODER Yönetim Kurulu Başkanı Canan Göztepe, Nuray Fenercioğlu, Züleyha Özgül, Ebru Dinç ve Hande Sezer Pekcan da katıldı. Sergideki eserlerin satışından elde edilen gelirin tümü ERDODER’e bağışlandı.

Haberin Devamı

Beyler mutfakta

Başkan yine Akbulut

Bir asırlık tarihiyle Türkiye’nin en köklü kulüpleri arasında yer alan Çiftehavuzlar’daki Büyük Kulüp (Cercle d’Orient), hafta sonu tarihi günlerinden birini yaşadı. Her dört yılda bir gerçekleşen seçimlerde Büyük Kulüp Yüksek Divan Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Kuriş’le başkanlık görevini 19 yıldır sürdürmekte olan Duran Akbulut arasında büyük mücadele yaşandı. Seçim sonucunda oyların bin 633’ü Akbulut’a, bin 193’ü de Kuriş’e çıktı. Katılımın oldukça fazla olduğu seçimlerde tekrar başkan seçilen Duran Akbulut, teşekkür konuşması yaptı.

Beyler mutfakta

Golfle stres attılar

Kısa bir süre önce açtığı sergisiyle hâlâ konuşulan ressam Meral İkizler, çalışmaları dolayısıyla ara verdiği golfe tekrar başladı. Hafta sonu Silivri Klassis Golf Kulübü’nde arkadaşlarıyla bir araya gelen İkizler, yağışlı havaya aldırış etmeden golf oynamanın keyfine vardı.

Beyler mutfakta

Sezon alışverişi

Haberin Devamı

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç, önceki gün Akmerkez’deydi. Yeni sezon için kıyafet alışverişine çıkan Koç, şıklığıyla dikkat çekti.