İstanbul BEYLİKDÜZÜ SOSYAL SORUMLULUĞU SEVDİ

BEYLİKDÜZÜ SOSYAL SORUMLULUĞU SEVDİ

03.05.2016 - 10:47 | Son Güncellenme:

.

BEYLİKDÜZÜ SOSYAL SORUMLULUĞU SEVDİ

Beylikdüzü Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirilen Dost Eller Mağazasına eğitimcilerden ve öğrencilerden de destek geldi. İhtiyaç sahiplerine destek amacıyla kurulan mağazaya eğitimciler ve öğrenciler tarafından giysi, kitap, ve çok sayıda malzeme yardımı yapıldı.
Sosyal sorumluluk kapsamında önemli projelere imza atan Beylikdüzü Belediyesi’ne vatandaşlar da kayıtsız kalmıyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün kurduğu Dost Eller Mağazası’na Beylikdüzü sakinlerinden de destek gelmeye devam ediyor. Müdürlük tarafından yapılan sosyal inceleme ile belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek amacıyla kurulan mağazaya katkı, bu kez Beylikdüzü’nde hizmet veren Dört Mevsim Gelişim Anaokulu’ndan geldi. Okul sahibi Eğitim Danışmanı Zübeyde Bağlan, okul eğitmenleri ve velileri ile toparladıkları malzemeleri Dost Eller yetkililerine teslim etti.
YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYOR
İki seferde Dost Eller Mağazası’na teslim edilen ürünler arasında beyaz eşya, çocuk arabası, kadın-erkek ve çocuk kıyafetleri, oyuncak, çeyizlik ürünler, abiye, ayakkabı ve kitap bulunuyor. Her yıl bir sosyal sorumluluk projesini velileri ile birlikte yürüttüklerini belirten Zübeyde Bağlan, “Sosyal sorumluluk bizler için çok önemli. Velilerimizle daha önce Soma ve Diyarbakır’a kadar gittik. Dost Eller’in açılmasıyla bu yıl burada olmayı istedik. Güler yüzleri, samimiyetleri ve desteğimizi gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşacağı güvenini verdikleri için Dost Eller yetkililerine teşekkür ediyorum. Beylikdüzü olarak bağlarımızı kuvvetlendirmek ve huzuru sağlamak bizim elimizde.” dedi.
DOST ELLERE ULAŞMAK ÇOK KOLAY
Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından 2015 yılında kurulan Dost Eller Mağazası’ndan hizmet alabilecek kişiler, müdürlüğün yaptığı sosyal araştırma sonucu belirleniyor. Vatandaş sıfır ve ikinci el olmak üzere, giyimden ev eşyasına, çeyizlikten yeni doğan bebek malzemelerine kadar her türlü ürünü mağazadan temin edebiliyor. Mağazaya destek vermek isteyen vatandaşlar ise Gürpınar Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:17 Beylikdüzü-İstanbul adresinden ve 0212 872 0400 numaralı telefondan iletişime geçebilecek.