Gündem Beyoğlu’nda motosiklet kazası: 1 ağır yaralı

Beyoğlu’nda motosiklet kazası: 1 ağır yaralı

17.06.2016 - 21:42 | Son Güncellenme:

Zeki GÜNAL / İstanbul, (DHA) - BEYOĞLU’nda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir motosiklet sürücüsü minibüse ve otobüse çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Beyoğlu’nda motosiklet kazası: 1 ağır yaralı

Kaza, akşam saatlerinde Dolmabahçe Bezm-i Alem Camii karşısında Karaköy yönünde meydana geldi. Yasin Ekici’nin kullandığı motosiklet, kontrolden çıkarak aynı yönde seyreden bir servis minibüsü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Ferahevler-Kabataş seferini yapan yolcu otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü Yasin Ekici’nin başında kask olmadığı iddia edildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Haberin Devamı

KAZAYI GÖRÜP YARDIMA KOŞTU SAĞLIK EKİPLERİ GELENE KADAR KALP MASAJI YAPTI

Yaralı sürücü için olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, o sırada otomobili ile yoldan geçen bir kadın yaralı Ekici’ye uzun süre kalp masajı yaptı. Daha sonra kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri, kalbi duran Yasin Ekici’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ağır yaralı sürücü, ambulansla hastaneye sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan Ekici’nin durumunun ağır olduğunu, hayati tehlikeyi atlatamadığını öğrenildi.

Minibüs sürücüsü kazanın kendisiyle bir alakasının olmadığını söylerken, otobüs sürücüsü de motosiklete kendisinin çarpmadığını ifade etti. Polis ekipleri kazaya karışan tarafları ifadesini almak üzere polis merkezine götürürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.