İstanbul BEYOĞLU SKM TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

BEYOĞLU SKM TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

03.05.2015 - 09:26 | Son Güncellenme:

.

BEYOĞLU SKM TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

AK Parti Beyoğlu Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Türkiye siyasetinin Kasımpaşa’da şekillendiğini ifade ederek, “Türkiye’yi inşa eden, Kaptanpaşa’da doğdu. O bir Kasımpaşalı. AK Parti eğer bir yerde kurulduysa Kasımpaşa’da kurulmuştur” dedi.
AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı’nın Seçim Koordinasyon Merkezi, Kasımpaşa Parkı’nda gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Programa, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, milletvekili adayları Haydar Ali Yıldız, Muharrem Baltacı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“ÇALMADIĞIMIZ KAPI, GİRMEDİĞİMİZ GÖNÜL KALMAYACAK”
Programın açılışında konuşan AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Av. Harun Muş, “2001 yılından bugüne birlikte çok sınandık, zor sınavlardan geçtik. Darbelere, darbe teşebbüslerine, zulme, baskıya, muhtıraya, paralel ihanetlere birlikte göğüs gerdik. 9 ayrı seçimden büyük başarılarla ayrıldık. Geldiğimiz bu noktada inşallah hep birlikte 7 Haziran 2015’te yeni Türkiye’ye, güçlü Türkiye’ye yine hep birlikte merhaba diyeceğiz. Yeni Türkiye için kapı kapı dolaşacağız. Çalmadığımız hiçbir kapı, girmediğimiz hiçbir gönül kalmayacak” dedi.
“AK PARTİ EĞER BİR YERDE KURULDUYSA KASIMPAŞA’DA KURULMUŞTUR”
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ise, Türkiye siyasetinin Kasımpaşa’dan şekillendiğini dile getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Kasımpaşalı olduğunu hatırlatan Başkan Demircan, “Türkiye tarihinin en önemli 13 yılı, son 13 yılın içerisinde yaşananların içerisinde gizli. Biz biliyoruz ki Türkiye’yi ihya eden, inşa eden, Kaptanpaşa’da doğdu. O bir Kasımpaşalı, o bir Beyoğlulu. AK Parti eğer bir yerde kurulduysa Kasımpaşa’da kurulmuştur, Beyoğlu’nda kurulmuştur. Herkes onu nasıl biliyor bir Kasımpaşalı olarak biliyor. Hepimizin gururu medarı iftiharıdır” ifadelerini kullandı.
“ÜLKENİN İSTİKRARINDAN YANA OYUMUZU VERECEĞİZ”
7 Haziran’a kadar seçim çalışmalarının şenlik havasında devam edeceğini dile getiren Ahmet Misbah Demircan, “Son seçimin bizim için anlamı ne? Çok basit; yapılanların devamı için, geleceğimizi garanti altına almak için, bu hizmetlere durmadan devam etmek için yeniden AK Parti diyoruz. Siyasetin bir tek hedefi vardır o da insanın mutluluğu. Biz Beyoğlu’muzu geliştirmek istiyoruz, İstanbul daha yaşanabilir bir kent olsun istiyoruz. Bunu kimler yapacak? Elbette bizi yönetenler yapacak. Memleketimiz 13 yıldır güzel bir istikrara kavuştu. Buna kesintiye mahal vermeden önümüzü göreceğimiz 7 Haziran seçimleriyle durmadan devam diyeceğimiz önümüze bir sandık geliyor. Biz de üzerimize düşeni yapacağız ve ülkenin istikrarından yana oyumuzu vereceğiz” diye konuştu.
“BİZ TÜRKİYE’Yİ TÜRKİYE OLDUĞU İÇİN SEVDİK”
AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ise, “Burada AK Partili olsun veya olmasın bir gerçeği tespit etmemiz lazım; Allah aşkına geçen 12 yılda ne yaptık biz, köprü yaptık, yol yaptık, baraj yaptık, hastane yaptık, üniversite yaptık. Daha da önemlisi biz hiçbir zaman bu ülkenin bütün renklerini, bütün dillerini, bütün dinlerini, biz Türkiye’yi Türkiye olduğu için sevdik. İnsanımıza bakış açımız yaratılanı yaratandan ötürü sevdik. Bizim de bir dünyamız vardı ve her zaman şunu söyledik; biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için dostun evi gönüllerdir gönüller yapmaya geldik” dedi.
Konuşmaların ardından Kasımpaşa Parkı’ndan protokol üyelerinin de katılımıyla vatandaşlar AK Parti Beyoğlu ilçe binasına kadar yürüdü. Burada vatandaşların da katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı törenle gerçekleştirildi.