Konya BEYŞEHİR’DE YERİNDE YÖNETİM, YERİNDE HİZMET

BEYŞEHİR’DE YERİNDE YÖNETİM, YERİNDE HİZMET

27.03.2015 - 17:39 | Son Güncellenme:

.

BEYŞEHİR’DE YERİNDE YÖNETİM, YERİNDE HİZMET

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun ‘Yerinde yönetim, yerinde hizmet’ programı kapsamında ilçeye bağlı Üstünler, Kayabaşı, Adaköy Mahallelerini ziyaret ederek bölgedeki halkın sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Sorunları yerinde tespit ederek, en kısa sürede çözüme kavuşturmak için gerçekleştirilen ziyaretlere Başkan Yardımcısı Kamil Göksu, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Şenol, Belediye Meclis Üyesi Nihat Ulu, AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Birim Amirleri ve Belediye personeli katıldı. Tarlada çalışanlarla, kahvene oturanlarla ve Belediye binalarında mahalle sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Özaltun, beraberindekilerle birlikte mahallelerde sokak sokak gezip sorunları yerinde tespit etti, ilgili birim amirlerine sorunların bir an önce çözülmesi için talimatlar verdi.
Bahar aylarının gelmesiyle birlikte çalışmaların hız kazanacağını, Beyşehir’in 67 mahallesinin tamamında öncelik sırasına göre hizmet götüreceklerini dile getiren Özaltun, “Hangi hizmetin daha öncelikli olduğunu en iyi halkımız biliyor. Çünkü sorunları onlar yaşıyor. Sorunlarını, öneri ve isteklerini bizzat yerinde görüp dinlemek için mahalle ziyaretlerimize devam ediyoruz. Baharın gelmesiyle birlikte en çok ihtiyacı olan bugüne kadar en az hizmet alan yerlerde çalışmalarımız başladı. Beyşehir’in 67 mahallesi yapacağımız çalışmalarla, gerçekleştirilecek yatırımlarla adeta bir şantiyeye dönüşecek, şehrimiz altın yılını yaşayacak. Allah’ın izni, halkımız desteğiyle el ele vererek, fikir ve gönül birliği içinde, Beyşehir’i daima ileriye götürecek adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.
Özaltun, yerinde yönetim ve yerinde hizmet amacıyla başlatılan mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.