Ekonomi Beyza nasıl ezildi?

Beyza nasıl ezildi?

20.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Çevik kuvvet polislerini taşıyan minibüsün karşıdan karşıya geçerken çarptığı yer hizmetleri görevlisi Beyza’nın durumu ciddi. Aracın aşırı hızlı olduğunu belirten yakınları “Kameralar incelensin” diyor

Beyza nasıl ezildi

Atatürk Havalimanı’nda dün çevik kuvvet polislerinin içinde bulunduğu minibüs, karşıdan karşıya geçen Çelebi Yer Hizmetleri Görevlisi Beyza Arslan’a (22) çarptı. Çarpmanın etkisiyle beyin kanaması geçiren Arslan’ın durumu ciddi. Operasyonla kanaması durdurulan Arslan’ın yakınları hastanede genç kızın gözlerini açmasını bekliyor.

Atatürk Havalimanı’nda 1,5 yıldır yer hizmetleri görevlisi olarak çalışan Beyza Arslan, önceki akşam iş çıkışı her zaman kullandığı Jandarma ve VİP binasının bulunduğu nizamiye önündeki yolda karşıdan karşıya geçmek istedi. Bu sırada iddiaya göre aşırı hız yapan çevik kuvvet minibüsü genç kızı ezdi. Çarpmanın etkisiyle başına aldığı darbe sonucu ağır yaralanan Arslan, amsulansla Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Arslan hemen operasyona alındı ve kanama ameliyatla durduruldu.

Aşırı hızlıydı

Haberin Devamı

Yoğun bakımda tutulan genç kızın tekrar uyanmasını bekleyen ailesi ise perişan. Olayın nasıl yaşandığına dair kendilerine henüz net bir bilgi verilmediğini söyleyen abla Aycan Arslan, “Kız kardeşimin işten eve dönerken günlük kullandığı bir yoldu. İş arkadaşı ile birlikte karşıdan karşıya geçerken vardiya değiştiren polis minibüsü çarpmış.

Olayın nasıl olduğuna dair şuan için net bir bilgimiz yok. Bize söylenen polis minibüsünün olması gerekenden daha hızlı hareket ettiğiydi. Mobese kameraları incelendikten sonra her şey anlaşılacak. Kameraların incelenmesini bekliyoruz. Eğer ortada bir kabahat varsa gerekli yerlere ikayetlerimizi yapacağız. Şu an için önceliğimiz kardeşim Beyza’nın gözlerini açması” dedi.

Uyutuluyor...

Haberin Devamı

Beyza’nın uyutulduğunu söyleyen abla Arslan, “Beyza çarpmanın etkisiyle beyin kanaması geçirmiş. Hastaneye geldiğinde direkt ameliyata alınmış ve kanma durdurulmuş. Durumu şu an için ciddiyetini koruyor. Genel sağlık durumu ile ilgili doktorların bilgi vermesini bekliyoruz. Bugün bir ameliyat daha olacağı söylendi. Kardeşime çarpan polisin de direkt karakola gittiği söylendi. Ama tutuklanıp tutuklanmadığına dair bir bilgimiz yok” dedi.

Öte yandan kazaya neden olan polis memuru H.K.’nin ise halen gözaltında olduğu ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.