Gündem Big Brother Türkiye yarışmasında kim elendi? - izle

Big Brother Türkiye yarışmasında kim elendi? - izle

25.01.2016 - 14:50 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin heyecanlı yarışması Big Brother Türkiye'de heyecan dolu bir eleme yaşandı. Cumartesi akşamı yapılan 8. hafta finalinde Big Brother Türkiye'de kim elendi? Seda, Funda, Hüseyin ve Rezan'ın eleme potasında olduğu Big Brother'da şaşırtan bir eleme yaşandı.

Big Brother Türkiye yarışmasında kim elendi - izle

ONUR'DAN KURAL İHLALİ

Haberin Devamı

‘Big Brother’, hafta içerisinde ev halkına ‘kımıldama’ komutu verdiği bir sırada Onur, komut devam ederken ‘normal’e döndü ve lider odasına çıktı. Onur’un bu kural ihlalini affetmeyen ‘Big Brother’, ev halkının ‘Var Mısın Yok Musun’ yarışmasından kazandığı 150 bin TL’lik ödülü 100 bin TL’ye indirdi.

EV HALKI SEDA'YI SEÇTİ

‘Big Brother’, ev halkından evden gitmesini istediği bir kişinin ismini söylemesini, ismi en çok söylenin evden gideceğini söyledi. Funda’nın adını söyleyen Rezan’ın dışında tam sekiz kişi, Seda’nın yüzüne karşı onun evden gitmesini istediğini söyledi. Seda eve veda ederken Onur’a “Seni çok seviyorum” dedi.

İZLEYİCİLER FUNDA GİTSİN DEDİ

Big Brother Türkiye’ izleyicileri verdikleri oylarla Rezan ve Hüseyin’i korudu. İzleyicilerden en az oyu alan Funda ile, ev halkının yaptığı oylamada elenen Seda, 8. haftada ‘Big Brother Türkiye’ evine, 1 milyon liralık rekor ödüle ve hayallerine veda etti. Rezan, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilerden en çok oyu aldı ve ‘Big Brother Türkiye’ evinde kaldı.

Haberin Devamı

BİG BROTHER SON BÖLÜMDE NELER OLDU? - TIKLA İZLE

9. HAFTA ELEME LİSTESİNDE KİMLER VAR?

‘Big Brother Türkiye’ ev halkının ikişer isim vererek yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenenler bu kez; 4’er oy ile Gökçen ve Rezan oldu. Sinan, 3 oy ile evden gitmesi istenen üçüncü isim oldu. Dördüncü isim için ise, Alphan ve Hüseyin’e 2’şer oy ile eşit sayıda oy çıktı.
‘Big Brother’, eleme listesine girecek dördüncü ismi belirleme görevini, evin lideri olan Arsel’e verdi. Arsel, tercihini Alphan’dan yana kullandı. Böylece, ‘Big Brother Türkiye’ evinin 9. haftanın eleme listesi Gökçen, Rezan, Sinan ve Alphan’dan oluştu.
Bu dört isimden biri, Pazar akşamı (31 Ocak) ekrana gelecek haftanın finalindeki elemeyle birlikte ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle veda edecek. Evde kalmasını istediğiniz adayın ismini BBTR mobil uygulamasından ya da cep telefonunuzdan 29 Ocak Cuma günü saat 16.00’ya kadar 6400’a gönderebilir, adayınızı destekleyebilirsiniz.