Gündem Big Brother Türkiye finalinde kim elendi? - izle

Big Brother Türkiye finalinde kim elendi? - izle

30.01.2016 - 10:50 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran yarışması Big Brother Türkiye haftanın finali yapıldı. Gökçen ve Rezan'ın en fazla oy aldığı gecede diğer iki aday ise Sinan ve Alphan oldu. Big Brother Türkiye finalinde elenen isim Alphan oldu..

Big Brother Türkiye finalinde kim elendi - izle

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında Star’da ekrana gelen ‘Big Brother Türkiye’ evinde bu akşam eleme heyecanı yaşanacak.

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye'ye 9. haftada veda eden isim Alphan oldu.

BİG BROTHER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

‘Big Brother Türkiye’ ev halkının ikişer isim vererek yaptığı oylama sonucunda, evden gitmesi en çok istenenler bu kez; 4’er oy ile Gökçen ve Rezan oldu. Sinan, 3 oy ile evden gitmesi istenen üçüncü isim olurken, dördüncü isim için ise, Alphan ve Hüseyin’e 2’şer oy ile eşit sayıda oy çıktı.

‘Big Brother’, eleme listesine girecek dördüncü ismi belirleme görevini, evin lideri olan Arsel’e verdi. Arsel, tercihini Alphan’dan yana kullandı. Böylece, ‘Big Brother Türkiye’ evinin 9. haftanın eleme listesi Gökçen, Rezan, Sinan ve Alphan’dan oluştu.

GÖKÇEN 7. KEZ ELEME LİSTESİNDE

‘Big Brother Türkiye’nin 9. haftasında; Gökçen 7’nci, Rezan 4’üncü kez eleme listesinde yer alırken, Sinan 2. kez yer aldı. Alphan da eve geri döndükten sonra bir kez daha eleme listesine girdi. Bu akşam (Pazar), dört yarışmacıdan biri ‘Big Brother Türkiye’ evine ve aynı zamanda 1 milyon liralık rekor ödüle veda edecek.