Teknoloji Big Farm tamamen yeniden tasarlandı

Big Farm tamamen yeniden tasarlandı

25.02.2014 - 16:48 | Son Güncellenme:

Goodgame Studios’un çiftlik temalı simulasyon oyunu tamamen yeniden tasarlandı. Çiftlik sahipleri artık bir otlak, sera, uçaklar için iniş pisti ve liman ile fenerin bulunduğu bir sahili ana çiftliklerinin yanında görebilecekler.

Big Farm tamamen yeniden tasarlandı

Bu Goodgame Big Farm başladığından beri yapılmış en büyük güncelleme ve yenilikler görüntünün de ötesinde. Öyle ki, bu değişiklikler gelecek yıl boyunca oyunculara birçok yeni mücadele sunacak.

Goodgames Studios İşgeliştirme Müdürü Çağlar Eğer: “Oyuncularımıza heyecan verici içerik ve çiftliklerinde eğlenmelerini sağlayacak bir şeyler sunmak istiyoruz. Yeni çiftlik ortamı oyuna derinlik katmamıza izin veriyor ve Goodgame Big Farm‘ı görsel olarak çok daha çekici kılıyor” diyor.

Haberin Devamı


Serada birçok yeni tohum olacak ve limana düzenli olarak gelen bir gemi bunları alacak. Bunun yanında oyuncular otlakta at üretebilecek. Sonuç olarak gelecekte çeşitlilik garanti ve sıkılmak söz konusu bile değil.



Goodgame Studios hakkında

Hamburg merkezli Goodgame Studios, Avrupa’nın en hızlı büyüyen oyun şirketidir. Haziran 2009 yılında kurulan Goodgame Studios, bünyesinde 650’yi aşkın çalışanı barındıran bir online oyun geliştiricisi ve yayıncısıdır.

Dünya çapında 182 milyon kişi Goodgame Studios´un sosyal online oyunlarını oynamaktadır.

Goodgame Studios´un gelişim hızı aldığı ödüllerle de tasdik edilmiştir, örneğin Goodgame Studios “2011 Yılının Girişimcisi” seçilmiş. 2012 yılında Goodgame Empire oyunu “European Games Award” ve “BÄM! Award” ödüllerine layık görülmüştür. Üstellik 2013´de „MMO of the Year 2013“, ödülünü üç ayri kategoride kazanmış „Best Portal“, „Best Strategy Browser MMO“ ve „Best Casual Browser MMO“.