Ankara Biga'da Kardeş Okul Protokolü İmzalandı

Biga'da Kardeş Okul Protokolü İmzalandı

21.02.2018 - 15:17 | Son Güncellenme:

.

Bigada Kardeş Okul Protokolü İmzalandı

ÇANAKKALE (AA) - Biga Tevfik Emin Başarır İlkokulu ile Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında kardeş okul protokolü imzalandı.

Haberin Devamı

Protokol imza töreninde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Tevfik Emin Başarır İlkokulu Müdürü Bayram Ali Dur, Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Meryem Canakay yer aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilen, iki okulun bu anlamlı projeye imza atmasının ilçede farkındalık oluşturma adına takdire şayan olduğunu söyledi.

Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Canakay ise, "Kardeş okul protokolü kapsamında Tevfik Emin Başarır İlkokulu ile Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Eğitimi öğrencilerimiz karşılıklı faaliyet ve etkinlikler düzenleyecekler. Amacımız, toplumsal farkındalık oluşturarak, öğrencilerimizin eğitimlerine katkıda bulunmak. 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren başlamak üzere 5 yıllık işbirliği protokolü imzalıyoruz. Her yıl yapacağımız etkinlikler ile güncel hayatın özel eğitim öğrencilerinin ihtiyaçlarına göre değiştirilerek güncellenecek.'' diye konuştu.