Çanakkale Bigalı Atletler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Bigalı Atletler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

17.01.2018 - 13:21 | Son Güncellenme:

.

Bigalı Atletler Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm takımı yıldız atletleri, Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor.
Atletizm Antrenörü Musa Çetin nezaretinde 27 lisanslı sporcu haftanın beş günü İlyas Bayram Stadyumunda antrenman yapıyor. Antrenör Çetin," Bu hafta sonu U - 16 yani 2003 ve 2004 doğumlu kız ve erkek sporcularımız Türkiye şampiyonasına katılacaklar. Pazartesi ve Salı günü ise U - 18 yani 2001 ve 2002 doğumlu kız ve erkek sporcularımız Türkiye şampiyonasına katılacaklar. Çanakkale’den il karması olarak 15 sporcu katılacak. Bu sporcularımızın 10 tanesi Biga Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm takımı sporcularıdır. Çanakkale’de geçen hafta yapılan seçimlerde derece yapan sporcularımız Türkiye şampiyonasında güçlü rakiplerle yarışacaklar. Bizim asıl madalya beklentimiz olan branşlarımız var. 10 sporcudan 4 tanesinin madalya ile döneceğini düşünüyoruz" diye konuştu .
Atletizm sporunun son iki yılda ilçede gelişim göstermeye başladığını ifade eden Çetin, atletizme destek veren AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin’e sırık, gülle, cirit, disk, takoz gibi malzemeleri sporcuların kullanımına sunduğunu, atletizme yaptığı destekten dolayı kendisine teşekkür etti.