Trabzon BİK GENEL MÜDÜRÜ ATALAY, TRABZON VALİSİ ÖZ'Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

BİK GENEL MÜDÜRÜ ATALAY, TRABZON VALİSİ ÖZ'Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

18.04.2014 - 12:25 | Son Güncellenme:

.

BİK GENEL MÜDÜRÜ ATALAY, TRABZON VALİSİ  ÖZÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti.
Basın İlan Kurumu’nun yerel basının gelişmesi, güçlenmesi, denetimi konusunda güzel bir çalışmalar yürüttüğüne dikkat çeken Vali Öz, “Yerel basının gelişmesi ve güçlenmesi konusunda kurumsal anlamda güzel hizmetler yürütüyorsunuz. Trabzon basın konusunda önemli merkezlerden birisi. İlimizde yerel basın çok güçlü. Dolayısıyla kurumunuzun faaliyetleri Trabzon’u da yakından ilgilendiriyor” dedi.
Atalay’ın Gençlik Ve Spor Genel Müdürlüğü döneminde de Trabzon’a ve ülkemize önemli hizmetleri olduğunun ifade eden Vali Öz, “Şimdiki görevinizde de yerel basının geliştirip güçlendirecek çalışmalar yapıyorsunuz. Bu görevlerinizde sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.
BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay da, “Deneyimli ve başarılı bir valimizin şehrimizin başında olması bizim için büyük bir gurur vesilesi ve avantajdır. Trabzon çok gelişen bir yöre, çok büyük yatırımlar yapıldı, yapılıyor. Ancak yapacak çok daha iş var. Bu işler de sizin gibi deneyimli valilerle başarılır” dedi.
Trabzon medyasının da çok güzlü olduğunu vurgulayan Atalay, “Trabzon basını seviye olarak Türkiye’nin çok çok üzerindedir. İzmir, Bursa ve Trabzon basını Türkiye’nin ilk üçüdür. Trabzon basını Trabzon’u geleceğe hazırlamada omuz vermeye hazır bir basındır. Çok büyük projelerde her zaman desteklerini gördük. O açıdan eksiklerini tamamlamak, onlara omuz vermek ve projelerimizi beraber hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Sizin gibi deneyimli bir valinin basını da arkasına alarak, belediye başkanlarımızın ve merkezi yönetimimizin de desteğiyle şehrimize, yöremize hep birlikte ivme kazandıracağız” şeklinde konuştu.