Bilecik Bilecik'ten Kısa Kısa

Bilecik'ten Kısa Kısa

10.05.2018 - 16:14 | Son Güncellenme:

.

Bilecikten Kısa Kısa

BİLECİK (AA) - Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, İnhisar ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Vali Büyükakın, Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'nda, muhtarlarla bir araya gelerek, köy ve mahallelerdeki sorunları ve çözüme ilişkin önerileri dinlediklerini söyledi.

Kaymakam Bedir Deveci, Belediye Başkanı Ayhan Ödüpek ve daire müdürleri ile muhtarların katıldığı toplantının ardından Büyükakın, kentte çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

- Belediye Başkanı Can'dan Vali Büyükakın'a ziyaret

Bilecik Belediye başkanlığı görevine getirilen Nihat Can, Vali Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret etti.

Vali Büyükakın, Başkan Can'a, yeni görevinde başarı dileyerek, proje ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesiyle Can başkanlık görevine getirilmişti.

Haberin Devamı

- Bilecik'te halk günü toplantısı

Vali Tahir Büyükakın başkanlığında halk günü toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Büyükakın, merkez Gülümbe köyünde, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla düzenli olarak yapılan halk günü toplantılarının planlama ve iş takibi açısından büyük fayda sağladığını ifade eden Büyükakın, "Hizmeti vatandaş için yapıyoruz, dolayısıyla gerek planlama gerek takip aşamasında vatandaşın da söz hakkı var. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, İçişleri Bakanımızın talimatlarıyla, selamları ile buradayız. Bu toplantıların büyük faydasını görüyoruz." dedi.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, Gülümbe Köy Muhtarı Ali Osman Kaya ve daire müdürleri ile vatandaş katıldı.