Bilecik Bilecik'ten Kısa Kısa

Bilecik'ten Kısa Kısa

13.06.2018 - 16:30 | Son Güncellenme:

.

Bilecikten Kısa Kısa

BİLECİK (AA) - Bilecik'te ilk ve ortaokul öğrencileri, Park Vadi Spor ve Eğlence Merkezinde bulunan buz pistinde buz pateni eğitimi alıyor.

Haberin Devamı

Belediye Başkanı Nihat Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin yaz tatiline girdiğini anımsatarak, yaz tatilini güzel faaliyetlerle geçirmeleri için Park Vadi Spor ve Eğlence Merkezindeki buz pistinde öğrencileri buluşturduklarını söyledi.

Park Vadi Spor ve Eğlence Merkezi Buz Pateni eğitmeni Kazım Pizovalı da çocuklar ve eğitim için güzel bir çalışmaya imza attıklarını belirterek, amaçlarının çocukları buz paten pisti ile tanıştırarak, eğitimlerine küçük de olsa bir katkı sağlamak istediklerini söyledi.

- Askerlere yangın eğitimi

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünce vatani görevini yapan askerlere yangın ve acil durumlara müdahale eğitimi verildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, 45. Mühimmat Depo Komutanlığında vatanı görevlerini yapan erlere, yangın türlerine göre yapılacak müdahaleler hakkında eğitim verildiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Askerlere, yangına yaklaşma ve müdahale türlerinin uygulamalı olarak gösterildiği eğitimde, yangına müdahalede en önemli unsurun güvenlik olduğu anlatıldı.