Bilecik Bilecikspor Zor Da Olsa Kazandı

Bilecikspor Zor Da Olsa Kazandı

27.03.2017 - 18:47 | Son Güncellenme:

.

Bilecikspor Zor Da Olsa Kazandı

Bilecik 1. Amatör Lig’in 24’üncü haftasında oynanan mücadelede Bilecikspori Pazaryeri deplasmanında zor da olsa kazandı.
Pazaryeri İlçe Stadından oynana Bilecik 1. Amatör Lig’in 24’üncü haftasında oynanan mücadelede Bilecikspor, Pazaryeri Spor’u deplasmanda 3-2 yenerek namağlup yoluna devam etti. Maça hızlı başlayan Bilecikspor maçın 7’inci dakikasında Bayram Noyan ile 1-0 öne girdi. Bu gol sonrası ataklarına devam eden Bilecikspor maçın 15’inci dakikasında Mustafa Bingöl ile durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonra gelişen bir atakta golü bulan Pazaryeri Spor durumu 2-1’e getirdi. Bu gol ilk yarınında sonucu oldu. İkinci yarıya iyi başlayan Pazaryeri Spor maçın 50’inci dakikasında durumu 2-2’ye getirdi. Bu gol sonrası ataklar bulun iki takım birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Maçın 75’inci dakikasında maçta üçüncü asistini yapan Fuat Ünal pasıyla topla buluşan Mustafa Bingöl topu filelere göndererek skoru 3-2’e getirdi. Bu gol maçın 83’üncü dakikasında gelişen bir Pazaryeri Spor atağında topu doksan diye tabir edilen yerden çıkaran Bilecikspor kalecisi Hakan Dura durumun 3-3’e gelmesini önledi. Bu kritik kurtarış sonrası maçta başka gol olmazken Bilecikspor maçı 3-2 kazanarak puanını bir maç eksiğiyle 62’e çıkardı. Pazaryeri Spor ise; 28 puanda kaldı.
Lider rahat kazandı
Bilecik 1. Amatör Lig’in 24’üncü haftasında grup lideri 1308 Osmaneli Belediyespor Söğüt deplasmanında Söğütspor’u 3-1 yenerek bir maç fazlasıyla puanını 64’e çıkardı. 25’inci hafta müsabakalarında lider 1308 Osmaneli Belediyespor haftayı BAY geçerken, Bilecikspor kendi evinde Söğüt Spor’u konuk edecek.

Yazarlar