Apple BİM, tekrardan iPhone'lar için ucuza lisanslı aksesuarlar satacak

BİM, tekrardan iPhone'lar için ucuza lisanslı aksesuarlar satacak

09.04.2018 - 15:37 | Son Güncellenme:

BİM marketler zinciri tekrardan ucuza orijinal Apple ürünleri satacak. Mağaza fiyatlarından oldukça ucuza satılacak ürünler için mağaza önünde yine kuyruklar oluşacak. BİM, geçtiğimiz dönemde iPhone X, Galaxy Note 8 ve Playstation 4 gibi ürünler de satmıştı. Peki iPhone'lar için ucuza lisanslı aksesuarlar ne kadardan satılacak?

BİM, tekrardan iPhonelar için ucuza lisanslı aksesuarlar satacak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

BİM daha önce iPhone X, Samsung Galaxy Note 8, Sony Playstation 4, iPhone 7, iPhone 6S ve farklı Apple aksesuarlarını uygun fiyatlarla kullanıcılarına sunmuştu. BİM, tekrardan iPhone’lar için lisanslı Apple aksesuarları satacak.

BİM tarafından satılan Apple ürünleri daha önce adeta kapışılmış ve kısa sürede ürünler marketlerde tükenmişti. BİM aktüel ürünler kapsamında 13 Nisan'dan itibaren EarPods kulaklık, 1 metre ve 2 metre uzunluğunda Lightning kablo ve iPhone şarj adaptörü satışa sunulacak. Bu ürünler resmi fiyatların çok daha altında bie fiyata satışa sunulacak. Aksesuarların tamamen orijinal olduğu belirtildi.

BİM, tekrardan iPhonelar için ucuza lisanslı aksesuarlar satacak

BİM'de EarPods kulaklık 49 TL, 1 metre uzunluğundaki Lightning kablo 39 TL, 2 metre uzunluğundaki Lightning kablo 49 TL ve iPhone şarj adaptörü 39 TL'ye satışa çıkaca. Apple’ın kendi mağazasında EarPods kulaklık 129 TL, 1 metre uzunluğundaki Lightning kablo 89 TL, 2 metre uzunluğundaki Lightning kablo 129 TL ve iPhone şarj adaptörü 89 TL olarak satılıyor. BİM, yaklaşık yüzde 60 indirim yapmış.

Haberin Devamı

13 Nisan’da satışa çıkacak ve stoklarla sınırlı olacak bu ürünlerden birine ihtiyacını varsa kaçırmamanızı öneriyoruz. Eğer ucuza Apple aksesuarları satın almak istiyorsanız BİM mağazalarının sabah saat 09:00'da açıldığını belirtelim.