Teknoloji BİM tekrardan orijinal Apple şarj kablosu ve kulaklığı satacak

BİM tekrardan orijinal Apple şarj kablosu ve kulaklığı satacak

02.11.2017 - 10:01 | Son Güncellenme:

BİM marketler zinciri tekrar orijinal Apple ürünleri satacağını duyurdu. Mağaza fiyatlarından oldukça ucuza satılacak ürünler için mağaza önünde yine kuyruklar oluşacak. BİM, geçtiğimiz dönemde iPhone 7 ve Playstation 4 gibi ürünler de satmıştı.

BİM tekrardan orijinal Apple şarj kablosu ve kulaklığı satacak

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Geçtiğimiz dönemde iPhone 7 ve Playstation 4 gibi ürünleri satan BİM, tekrardan iPhone aksesuarlarını mağazalarında satacak. 10 Kasım itibariyle iPhone aksesuarları BİM’den satın alınabilecek.

BİM tarafından satılan Apple ürünleri daha önce adeta kapışılmış ve kısa sürede ürünler marketlerde tükenmişti. BİM aktüel ürünler kapsamında 10 Kasım'dan itibaren 1 metre ve 2 metre uzunluğunda Lightning kabloları ile EarPods kulaklıklar raflarda olacak.

BİM tekrardan orijinal Apple şarj kablosu ve kulaklığı satacak

1 metre uzunluğundaki kablo 39,90 TL ve 2 metre uzunluğundaki kablo ise 49,90 TL fiyatla satışa sunulacak. Daha önce 55 TL fiyatla satışa sunulan Apple EardPods kulaklıklar bu sefer 49,90 TL fiyatla satın alınabilecek.

Bahsi geçen ürünleri 10 Kasım 2017 tarihinde BİM mağazalarından satın alabilirsiniz. Ancak elinizi çabuk tutmanızda fayda var.