Yozgat BİMEKS’TEN YOZGAT VE SORGUN’A 2 MAĞAZA

BİMEKS’TEN YOZGAT VE SORGUN’A 2 MAĞAZA

19.04.2014 - 12:04 | Son Güncellenme:

.

BİMEKS’TEN YOZGAT VE SORGUN’A 2 MAĞAZA

Bimeks, Yozgat ve Sorgun ilçesine iki mağaza açarak mağaza sayısını 126’ya çıkardı.
Atılımlarıyla 2013 yılında adından en çok söz ettiren teknoloji perakendecisi olan Bimeks, mağaza açılışlarına 2014'te de tüm hızıyla devam ediyor. Bimeks'in yurdun çeşitli yerlerinde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği 6 mağaza açılışından ikisi, franchise olarak açılan Yozgat merkez ve Sorgun mağazaları. Yeni açılışlarla mağaza sayısını 126'ya çıkaran Bimeks'in gelenekselleşen açılışa özel büyük indirimleri vatandaştan büyük ilgi görüyor.
Bimeks’in Yozgat Lise Caddesi'ndeki mağaza açılışına Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Bimeks İcra Kurulu Üyesi Muhittin Şenel ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Üyesi Muhittin Şenel, Türkiye'nin en büyük teknoloji perakendecilerinden Bimeks’in Yozgat merkez ve Sorgun'a açtığı iki yeni mağazanın yanı sıra İstanbul Viaport AVM Teknoport, Balıkesir Kipa Teknoport, İzmir Balçova Migros AVM Teknoport ve Manisa Merkez'de yaptığı eş zamanlı açılışlarla teknoloji mağazaları sayısını 126'ya çıkardığını söyledi.
Kendine özgü franchise modeli "Bimeks Mağaza İş Ortaklığı" BiMİO ile açılan Yozgat ve Sorgun mağazaları ile şirketin Türkiye genelinde var olduğu il sayısını 52'ye yükselttiğini vurgulayan Şenel, “Vatandaşımız beyaz eşyadan kişisel bakım ve aksesuara, bilgisayardan tüketici elektroniğine ve cep telefonlarına kadar tüm ihtiyaçlarına en avantajlı fiyatlarla cevap verebilmek için yeni mağazalar açarak büyümeye devam ediyoruz” dedi.
Bimeks raflarında 20 binden fazla çeşit ürünün halkın beğenisine sunulduğunu belirten Şenel, ”Bimeks'e özgü bir franchise sistemi olan ve hem şirket hem de iş ortağı için çok cazip avantajlar sunan 'Bimeks Mağaza İş Ortaklığı', BiMİO ile Anadolu'nun en ücra köşelerine kadar ulaşmayı hedefliyoruz. Bugün Yozgat ve Sorgun’da iki mağazamızı hizmete açtık, açılışlarımıza katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı da yaptığı konuşmada, "Bimeks, ilimiz için önemli bir müessese Yozgat'ta sıkıntısını çektiğimiz, her şeyi Yozgat'ta bulma hedef olmalı. Bu tür firmaların fazla olması rekabeti getirecektir. İlimiz için bir tercihtir Bimeks'in açılmış olması, ilimiz insanı için de bir tercihtir. Yozgat kendisine ve çevresinde yettiği ölçüde gelişecektir. Bu da Yozgat'ın kendisine yettiğinin bir göstergesi olacaktır. Gerek ilçelerden gerekse çevre illerle Yozgat'ın tercih olduğu bir yer olması için gerek belediye gerek valiliğimiz elimizden geleni yapacağız. Bimeks Yozgat mağazası ilimize ayırlı uğurlu olsun, Allah bol müşteri nasip etsin. Umarım hem insanlarımızın ihtiyacı karşılanır hem de ticaretten kar uman arkadaşlarımız kar ederler" dedi.
Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan da böyle güzel ve büyük bir markanın Yozgat'a gelmesinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, "Bu tür markaların Yozgat'ta olması Yozgat için son derece önemli, Yozgat'ın şehir kimliği açısından son derece önemli. Yozgat'ın ticaretine çok önemli katkılar olacağına inanıyorum. Yatırımcılar için hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" şeklinde konuştu.
Mağazanın önünde uzun kuyruk oluşturan vatandaşlar ise açılışa özel indirimlerden faydalanarak istedikleri ürünü almanın sevincini yaşadı.