Cadde Bin yıl yağmur yağsa temizlenmez

Bin yıl yağmur yağsa temizlenmez

08.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Vezneciler’de dün sabah saatlerinde 7 polisin şehit olduğu, 4 sivilin de hayatını kaybettiği bombalı saldırı sonrası ünlü isimler sosyal medyada sayfalarını kararttı.

Bin yıl yağmur yağsa temizlenmez

Sanatçı Hadise, “Mübarek Ramazan ayında bile canımızı yakıyorlar. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum” diyerek duygularını yazdı. Babası polis olan Bekir Aksoy, “Yıllarca polis ekmeği yiyen biri olarak, babamın mesleğini her türlü zorluğa rağmen, layıkıyla yapmaya çalışan bu kahraman vatan evlatlarına ve sivil kayıplarımıza Allah rahmet eylesin” dedi.

Terörü lanetlemekle bir şey elde edemediğini yazan Ebru Şallı, “Biz buradan bu fotoğrafı paylaşıyor ve duygularımızı dile getiriyoruz belki ama ne değişiyor hiçbir şey... Vicdan duygusunu, kalbinde sevgiyi barındırmayan kötü insanlar yaşıyor. Masum, sevgi dolu insanlar azalıyor. Hepimizin başı sağ olsun” derken, Halil Sezai ise, “Bin yıl yağmur yağsa temizleyemez masum insanların yerdeki kanını... Bin yıl dua etseniz dindiremezsiniz geride kalanların gözyaşını...” diyerek duygularını paylaştı.

Haberin Devamı

‘Lanet olsun körükleyenlere’

- Şevket Çoruh: Yanıyoruz. Lanet olsun bu ateşi körükleyenlere, terörü destekleyenlere... Bu kadrolu terör uzmanlarının, ‘Onların istediği bu sakin olalım’ söylemleri sıktı artık. Bunları ölen insanların ailelerine anlatsana.

- Işın Karaca: Terör Ramazan dinlemez. Terör insanlık bilmez.

- Ahmet Mümtaz Taylan: Hasmını seçmekten bile aciz, bu sapkın saldırganlığın ve ne idüğü belirsiz ideolojisinin sırtı yerden kalkmaz umarım. Başımız sağ olsun.

- Songül Öden: Yapanın kimliğini öğrenince bitecek mi her şey? Yaptıran, göz yuman, rant sağlayan, geçiştiren ve kanıksatan herkese lanet olsun yazıklar olsun.