Siyaset Binali Yıldırım Kırıkkale'de

Binali Yıldırım Kırıkkale'de

04.04.2017 - 17:56 | Son Güncellenme:

Başbakan Binali Yıldırım Kırıkkale mitinginde vatandaşlara hitap etti.Yıldırım, "Kırıkkale'de bir ilki gerçekleştirdik. Silah İhtisas Organize Sanayini kuruyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Binali Yıldırım Kırıkkalede

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 80 'evet' dediniz. 16 Nisan'da yeni bir rekora hazır mısınız?

Kırıkkale tekrar tarih yazacak tarih. Tarihi değişim için hazır mısınız? Vesayetçi darbe anayasasını değiştirmeye var mısınız?

Türkiye'yi durdurmak için neler yaptılar. Siz en iyisini biliyorsunuz. En son FETÖ'yü piyasaya sürdüler.

FETÖ, milletin üzerine bombalar yağdırdı. Allah'ın izniyle amaçlarına ulaşamadılar. Bütün Türkiye, Kırıkkale direndi.

Bu topraklar şehitlerimizin bereketiyle ayakta kaldı. Son darbe kalkışmasında bağımsızlığımız için geri adım atmadınız. Bu millet istiklaline, istikbaline düşkündür. Onun için terörün burada yeri olmaz.

Kırıkkale'ye müjde üstüne müjde

Sıkı durun Kırıkkale. Ankara kırıkkale hızlı treni 2018'de bitiyor. Kırıkkale'ye hızlı tren gelince yarım saat olunca Ankara'da iş yeri olun Kırıkkale'de oturacak. Kırıkklae Ankara birleşecek. Sivas'ta komşu kapısı oluyor. 1 saat 20 dakika İstanbul 3.5 saat. Yolların buluştuğu şehir Kırıkkale olacak

Haberin Devamı

Kırıkkale'de bir ilki gerçekleştirdik. Silah İhtisas Organize Sanayini kuruyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. 15 yılda Türkiye'nin gücüne güç kattık. IMF'ye borcumuzu ödedik, gönderdik.

CHP'li kardeşlerimiz 'evet' diyecek

Bazı Avrupa ülkeleri 'hayır' için çalışıyor, Türkiye'nin gelişmesini istemiyor. FETÖ, PKK ve HDP 'hayır' propagandası yapıyor. Hadi bunu anladık. CHP'ye ne oluyor? HDP'nin kuyruğuna takılmak CHP'ye yakışır mı? CHP'ye gönül veren kardeşlerimiz geleceğimiz için 'evet' diyecek