Bingöl Bingöl'de 81 İl Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri Başladı

Bingöl'de 81 İl Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri Başladı

22.02.2018 - 16:56 | Son Güncellenme:

.

Bingölde 81 İl Yöresel Ürünler Tanıtım Günleri Başladı

BİNGÖL (AA) - Bingöl'de özel bir firmanın girişimleri sonucu kent merkezinde 81 ilin ürünlerinin tanıtıldığı il tanıtım günlerine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Sanat Sokağı'nda düzenlenen 81 il tanıtım günleri etkinliğinde, yöresel lezzetler tanıtıldı. Etkinliği düzenleyen firma yetkilisi Mehmet Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğu ve batı kültürünü birleştirmek amacıyla etkinliğin düzenlendiğini belirtti.

81 il tanıtım günleri etkinliğine Türkiye'nin her bölgesinden katılımcıların olduğunu ifade eden Deniz, şunları söyledi:

"Türkiye'nin her bölgesinden yöresel etkinlikler adıyla il tanıtım günleri yapıyoruz. Bingöl'e de 81 ilin yöresel ürünlerini getirerek, Bingöl halkıyla tanıştırmak istedik. Halk bizden memnun, biz Bingöllülerden memnunuz. Bu etkinliği Doğu ve Güneydoğu'daki 21 ile taşımayı düşünüyoruz. Bingöl'de 10 gün süreyle kaldıktan sonra, Tunceli'ye geçeceğiz. Etkinliklerimizin son 3 gününde kampanyalar yapıyoruz. Biz tüm iller bir araya toplanarak, doğu, batı kültürünü birleştirmek için buradayız."