Ekonomi BİP’le mesaj gönderir gibi para transferi

BİP’le mesaj gönderir gibi para transferi

02.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Anlık mesajlaşma uygulaması olarak hayatımıza giren BiP, özelliklerine bir yenisini ekledi. Artık BiP’ten mesaj gönderir gibi para göndermek mümkün hale geldi.

BİP’le mesaj gönderir  gibi para transferi

BiP para transferiyle artık banka hesap bilgilerine gerek duymadan, sadece telefon numarasını bilerek para yollamak mümkün.

Haberin Devamı

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, “BiP’ten görüntülü görüşme, anlık karşılıklı takip ve BasKonuş gibi özellikleri birçok küresel mesajlaşma uygulamasından önce hayata geçirdik. 6 kişiye kadar video konferans yapılabilen inovatif bir özelliği de bulunuyor. Yepyeni özelliğimiz para transferiyle yine bir ilke imza attık. Artık BiP’le mesaj gönderir gibi para gönderilebiliyor. Yakın zaman içerisinde ikinci telefon numarası tanımlama, ev veya iş telefonu ile faks numarasını ekleme gibi özellikler aktif hale gelecek” dedi.

Terzioğlu, para transferi uygulamasını da şöyle anlattı:

“Mesaj penceresinden TL ikonuna tıklayıp kredi kartınızı ya da Paycell kartınızı tanımlayıp, kart seçimini yapın. Gönderilecek para tutarını belirleyerek transfer edin. Eğer alıcıysanız ve Paycell Kartı’nız henüz yoksa, gelen para transfer bilgilendirmesi altındaki butona tıklayarak sanal kartınızı oluşturabilirsiniz.”

Haberin Devamı