Gündem Bir annenin müjdeli haberi aldığı ’o an’

Bir annenin müjdeli haberi aldığı ’o an’

31.08.2015 - 16:29 | Son Güncellenme:

.

Bir annenin müjdeli haberi aldığı ’o an’

ESENLER’de kaybolan 12 yaşındaki çocuk 15 saat sonra Bayrampaşa’da bir metro istasyonunda bulundu. Müjdeli haberi telefonla öğrenen anne bayılıp yere düştü. 12 yaşındaki Y. S. K.’dan dün saat 21.00’den beri haber alınamıyordu.

Haberin Devamı

EN SON BABASI GÖRDÜ

Edinilen bilgiye göre Y.S.K. Esenler Durak Camii’nin ek binalarını işleten Ahmet Kara’yı ziyarete gitti. Bir süre babasının yanında kalan çocuk daha sonra buradan ayrıldı. Eşiyle telefonda konuşan Ahmet Kara, oğlunun eve dönmediğini öğrenince yakınlarıyla birlikte onu aramaya başladı.

İŞTE ANNENİN MÜJDELİ HABERİ ALDIĞI AN

POLİSE HABER VERİLDİ AMA GECE BOYU BULANAMADI

Sonuç alamayan Ahmet Kara durumu polis ekiplerine de bildirdi. Polis çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi, mahallede arama çalışması yaptı. Çalışmalar sabah saatlerine kadar sürdü fakat kayıp çocuk bulunamadı.

"BİRİ BENİM ÇOCUĞUMU GÖTÜRDÜ"

Bugün hala oğlundan haber alamayan ve bu yüzden gözyaşı döken anne Meryem Kara, "Dün akşam babasının yanından kayboldu. Hiçbir iz yok. Nasıl kaybolduğunu bilmiyoruz. Kendi çabalarımızla sabaha kadar aradık. Tanıyan tanımayan herkes arıyor. Biri benim çocuğumu götürdü, başka bir şey aklıma gelmiyor" dedi.

Haberin Devamı

KAYIP COCUK METRO İSTASYONUNDA BULUNDU

Arama çalışmaları sürerken, Y. S. K.’nın akrabası Cengiz Trabzon tarafından Bayrampaşa Sağmalcılar Metro İstasyonu’nda bulunduğu haberi geldi. Çocuğu bulan Trabzon, anne Meryem Kara’yı arayarak müjdeli haberi verdi. Bu sırada kayıp çocuğun izini süren habercilerin kamerası da oradaydı. Haberi öğrenen anne baygınlık geçirerek yere yığıldı. Meryem Kara bir süre sonra kendine geldi. Cengiz Trabzon çocuğu aileye teslim etti. Y. S. K.’ya kavuşan gözü yaşlı anne ve baba, oğullarına dakilarca sarıldı, onu öptü.

"AĞLIYORDU, KORKMUŞTU..."

Kayıp çocuğu bulan Cengiz Trabzon, "Tesadüfen denk geldim. Biraz korkmuştu. Fatih’te bir camide kaldığını söyledi. Büyük bir ihtimalle de eve dönüyordu. Ağlıyordu, korkmuştu, konuşmak istemiyordu" diye konuştu. Çocuk ve yakınları daha sonra polise gidip olayla ilgili bildiklerini anlattı.