Bir beyaz tişörtle her ortama uygun kombin yapmak mümkün!

Beyaz tişört...

Beyaz bir tişört, bir bayana her zaman basic bir tişörtten çok daha fazla şey ifade eder. Neden mi?

Çünkü, iyi kalitede, mükemmel kesime ve kumaşa sahip basic bir beyaz tişört, her türlü kombinin can alıcı parçası olabilir ve kombinde yer alan diğer parçaların tarzlarına göre stili şekillendirir. Sadeliğin ve abartısız şık görünmenin son dönemde popüler olduğu sokak modasında, beyaz tişörtlerde hiç olmadığı kadar kabul görüyor, her mevsimin olmazsa olmaz parçalarından sayılıyor.

Moda dünyasını kasıp kavuran "beyaz tişört giy ve çık!" akımı hız kesmeden devam ederken, bakalım beyaz bir tişörtle hangi ortamlar için, ne tür kombinler hazırlayabiliriz? Tabi ki referans noktamız yine sokaklar...

Haberin Devamı

Beyaz tişörtle ofise gidilir mi hiç?

Evet gidilir. Hem de çok şık olunur. Ofis stilinizi oluştururken dikkat etmeniz gereken şey, tişörtünüzün yıpranmamış olması ve ne çok dar ne de çok bol bir kesime sahip olmasıdır. Kaliteli kumaşa sahip ve üzerinize tam oturmayan bu basic tişörtün altına giyeceğiniz şık kumaş pantolonunuz ve stilettolarınız sizi oldukça resmi gösterecektir. Hatta kombinin üzerine blazer ceketinizi alarak, resmiyeti bir kademe daha arttırmanız mümkün olacaktır. :)

Bir beyaz tişörtle her ortama uygun kombin yapmak mümkün

"Şık bir davete de beyaz tişört giymek olur mu?" demeyin!

Çünkü olur. Yukarda da belirttiğim gibi, beyaz tişörtün kombindeki diğer tamamlayıcıları oldukça önemli. Eğer kombininizde şık bir kalem etek tercihi yaptıysanız ve davetlerin olmazsa olmazı topuklu ayakkabılarınızı ve clutchınızı önceden belirlediyseniz, daha fazla düşünmenize gerek yok. Üzerinize basic bir beyaz tişört giymeniz yeterli olacaktır.

Bir beyaz tişörtle her ortama uygun kombin yapmak mümkün

Hafta sonu arkadaşlarla buluşmaya ne giyilecek belli!

Beyaz tişört hafta sonu rahatlığında vazgeçemeyeceğiniz parçalardan olacaktır. Üstelik tercihiniz bol kesim bir beyaz tişört ise, bu parçayı mini eteğinizle kombinleyerek çok havalı bir görüntü oluşturabilirsiniz. Kombine hareket katmak için de aksesuarlar imdadınıza yetişebilir eğer isterseniz. :)

Bir beyaz tişörtle her ortama uygun kombin yapmak mümkün

Beyaz tişörtle oluşturulan tamamen beyaz bir kombin çok sıradan değil mi?

Haberin Devamı

Hayır değil. :) Tabi yine tişörtün kumaş kalitesi ve bedeninize uygunluğu oldukça önemli. V yakalı bir beyaz tişört sizi olduğunuzdan daha ince ve uzun boyunlu gösterecektir. Bu tişörtün altına sezonun önde gelen trendlerinden beyaz, ispanyol paça bir pantolon tercihi yaptığınızda oldukça şık, altına giyeceğiniz yüksek topuklu ayakkabılarınız sayesinde de daha uzun ve ince görünebilirsiniz. Üstelik kombininizde öne çıkan sadeliğiniz ve zerafetiniz sayesinde, tüm bakışları üzerinizde toplayacaksınız.

Bir beyaz tişörtle her ortama uygun kombin yapmak mümkün

Farklı tarzınızı beyaz tişörtünüzle ortaya koyun!

Beyaz tişörtünüzle alışılmışın dışında bir tarz yakalamak ve farklı görünmek istiyorsanız, elbiselerinizin içine bu parçayı giymeyi deneyebilirisiniz. Son dönemde slip elbiselerin içine de oldukça fazla giyilen bu tişörtleri daha cool bir elbiseyle de tamamlamanız mümkün.

Bir beyaz tişörtle her ortama uygun kombin yapmak mümkün