Gündem Bir çocuk daha vuruldu

Bir çocuk daha vuruldu

28.12.2015 - 17:01 | Son Güncellenme:

Cizre'de, bugün 5 yaşındaki bir çocuk daha terörist grupların açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti. Cizre'nin Cudi Mahallesi'nde evinin bahçesinde oynayan 5 yaşındaki Hüseyin Selçuk, Kaleşnikof'tan atıldığı tespit edilen bir mermi ile ensesinden vuruldu.. Yetkililer, Hüseyin Selçuk'un öldüğü Merdan Sokak üzerinde güvenlik güçlerinin operasyonel hiç bir faaliyeti bulunmadığını belirterek, "Yapılan ilk incelemede Hüseyin Selçuk'un ensesine isabet eden Kalaşnikof mermisi ile hayatını kaybettiği belirlendi" dedi.

Bir çocuk daha vuruldu

Terör örgütü PKK ve gençlik yapılanmasını Cizre ve Silopi'den temizlemeye yönelik başlatılan operasyon 13 gündür kesintisiz sürüyor. Operasyonlar nedeniyle darbe alan PKK'lı gruplar, kamu binalarına saldırıları yoğunlaştırdı. Daha önce okul yakılmış ve ana okulunun bahçesine bomba konmuştu. Cuma gecesi de, Miray adında 3 aylık bir bebek evinin balkonunda annesinin kucağında vurulmuştu.

Haberin Devamı

Cizre'nin Cudi mahallesinde bugün de 5 yaşında evinin bahçesinde oynayan Hüseyin Selçuk teröristlerin açtığı ateş sonucu öldü. Ankara'ya ulaşan bilgilere göre; ön otopsi raporunda merminin enseden girdiği ve Kaleşnikof'tan çıktığı belirlendi. Hüseyin Selçuk, Cizre Devlet Hastanesi'ne hastaneye ablası tarafından getirildi. Ancak 5 yaşındaki çocuğun hayatını kaybetti anlaşıldı. Çocuğun vurulduğu bölgede ise güvenlik güçleri tarafından düzenlenen bir operasyonun olmadığı belirtildi.