Gündem Bir Deniz Hikayesi 2. son bölümünde sürpriz gelişme - İzle

Bir Deniz Hikayesi 2. son bölümünde sürpriz gelişme - İzle

22.09.2015 - 10:14 | Son Güncellenme:

Ekranlara iddialı bir giriş yapan Bir Deniz Hikayesi son bölümde heyecan doruktaydı. Yayınlanan ilk bölümün ardından merakla beklenen Bir Deniz Hikayesi 2. bölümünde izleyiciler, sürpriz gelişmelere tanık oldu. Son bölümünde, Hakan, Zeynep'in yaşadığını görünce bir karar alır; Deniz'e, annesinin yaşadığını söylemeyecektir! Bir Deniz Hikayesi son bölüm ve detaylar haberimizde..

Bir Deniz Hikayesi 2. son bölümünde sürpriz gelişme - İzle

Ekranların yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi 2. bölümü ile devam ediyor. İlk bölümü ile ses getiren dizinin son bölümü yayınlandı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle sona eren dizinin yeni bölümünde Hakan ve Zeynep arasında kıyamet kopuyor: Zeynep oğlunun yaşadığı şokunu üzerinden atamazken, Hakan oğlunu kaybetmekten duyduğu endişeyle bir karar alıyor: Oğluna babasının yaşadığını söylemeyecektir.

BİR DENİZ HİKAYESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


BİR DENİZ HİKAYESİ 2. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Başrollerini; Emre Kızılırmak, Begüm Birgören, Emir Berke Zincidi ve Başak Parlak paylaştığı, Küçük Deniz ve kahramanı olarak gördüğü babası Hakan'ın bir anda değişen hayatını konu edinen Bir Deniz Hikayesi ikinci bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de!

BİR DENİZ HİKAYESİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Bir Deniz Hikayesi yeni bölümünde; Zeynep, Deniz'in kendi oğlu olduğunu öğreniyor ve yıllar sonra karşılaşan Hakan ve Zeynep arasında kıyamet kopuyor! Deniz'in Zeynep'i annesinin fotoğrafına benzetmesi Zeynep'i oldukça şaşırtır ve Zeynep Deniz'in kim olduğunu anlamaya çalışırken karşısına çıkan olaylara kendi bile inanamaz. Hakan, Zeynep'in yaşadığını görünce bir karar alır; Deniz'e, annesinin yaşadığını söylemeyecektir! Hakan bir taraftan Zeynep şokunu yaşarken bir taraftan Reyhan 'ın kalbini kırmamak için elinden geleni yapmaya çalışacaktır. Reyhan ise kendini çok büyük bir yalanın ortasında bulacaktır. Deniz, her şeyden habersiz Reyhan'a anne diyeceği günü beklemektedir.

BİR DENİZ HİKAYESİ KONUSU

Bir Deniz Hikayesi; Küçük Deniz ve kahramanı olarak gördüğü babası Hakan'ın bir anda değişen hayatlarını ele alıyor. Mahallenin esnafı tarafından tüm haylazlıklarına rağmen çok sevilen Deniz, mutlu bir çocuktur. Fakat annesinin hayatta olduğunu bilmediğinden, Deniz'in bir yanı hep eksiktir. Hakan ile Zeynep ise, Hakan teknesinde kaptanlık yaparken tanışmış ve birbirlerine büyük bir tutku ile bağlanmışlardır. Kalplerinin sesini dinleyen aşıklar, Zeynep'in ailesinin bütün itirazlarına rağmen hayatlarını birleştirmiş ve küçük Deniz dünyaya gelmiştir. Fakat hayat onları bir şekilde ayırmıştır. Aradan yıllar geçmiş, Zeynep eşi Semih ile çıktığı tekne gezisi sırasında bir kasabada Deniz'le karşılaşmış ve ona çok ısınmıştır. Bu karşılaşmadan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak; başta Deniz, Hakan ve Zeynep olmak üzere herkes kendini büyük bir fırtınanın içinde bulacaktır.