Gündem Bir günde iki şoföre aracında saldırdılar

Bir günde iki şoföre aracında saldırdılar

11.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gaziantep ve Kocaeli’de iki şoför darp edildi. Gaziantep’te, halk otobüsü şoförü Ahmet Can Hilaloğlu trafikte ilerlediği sırada çıkan tartışma sırasında bir sivil polis memuru tarafından dövüldüğünü söyledi.

Bir günde iki şoföre  aracında saldırdılar

İddiaya göre, polis memuru olduğu belirtilen otomobil sürücüsünün korna çalmasına karşılık vererek el kol hareketi yapan Hilaloğlu ile yanına gelen adı öğrenilemeyen polis memuru arasında tartışma başladı. Olay sırasında Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde nöbet tutan polis memuru, tartışan iki kişiyi ayırmak istedi, ancak başarılı olamadı. Bir süre sonra birçok polis memuru otobüs şoförünü tartakladı. Hilaloğlu savcılığa şikayette bulundu.

Haberin Devamı

Kocaeli’de yaşanan olayda ise iddiaya göre, Yuvacık Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Selim Koral ve kardeşi, daha önce olan bir olaydan sorumlu tuttukları S.S 71 Nolu Kullar Otobüsçüler Kooperatifi’ne bağlı çalışan minibüs şoförü Ekrem Topal’ı yolda durdurup tartakladı. Şoförün iki kişi tarafından dövülme anı ise güvenlik kamarası tarafından kaydedildi.