Gündem Bir günde üç işçi ölümü!

Bir günde üç işçi ölümü!

11.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Isparta, Kahramanmaraş ve Samsun’da yaşanan olaylarda üç işçi can verdi.

Bir günde üç işçi ölümü

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde maden ocağında çalışan Mustafa Yaylı’nın (36) üzerine kaya parçaları düştü. İş arkadaşları tarafından kayaların altından çıkarılan Yaylı, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Yaylı’nın maden ocağının sahibinin kardeşi olduğu, evli ve 3 çocuğu bulunduğu öğrenildi. Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde ise yüksekten düşen işçi, hayatını kaybetti. Yeşilyurt Mahallesi Veysel Karani Caddesi’nde yapımı devam eden bir apartman inşaatının 10’uncu katında çalışan 18 yaşındaki Ömer Çelik, dengesini kaybederek düştü. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Çelik’in hayatını kaybettiğini belirledi. Çelik’in cenazesi, Elbistan Devlet Hastanesinde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

İple canına kıydı
Samsun’un merkez Tekkeköy Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan 25 yaşındaki Emrah Seven, evinde kendisini iple tavana asarak yaşamına son verdi. Olay dün Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Teyfik Öztürk Caddesi üzerindeki evde meydana geldi. Tekkeköy Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışan ve 10 gündür ailesi evde olmadığı için yalnız kalan Emrah Seven, dün işe gitmedi. Endişelenen mesai arkadaşları polise ihbarda bulundu.
Polis, çilingir yardımıyla girdiği evde Seven’i tavana iple asılmış halde buldu. Seven’in cesedi, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.